Vaikų Eurovizija

Armėnijos vėliavą į „Vaikų Euroviziją“ veš Bettie

ARMTV nuotr.
ARMTV nuotr.

Sekmadienį paaiškėjo, jog Armėnijai 2014 metų „Vaikų Eurovizijoje“ atstovaus Bettie su energinga daina „People of the Sun“.

Nacionalinės atrankos finalą vedė garsi ARMTV televizijos laidų vedėja ir Armėnijos delegacijos vadovė Gohar Gasparyan. Kovoje dėl bilieto į Maltą varžėsi dešimt dalyvių, kurie pristatė savo kruopščiai paruoštus spalvingus pasirodymus. Audringas žiūrovų ovacijas sukėlė suaugusiųjų „Eurovizijos“ atlikėjai Andre, Eva Rivas, Dorians, Emmy, Hayko ir Inga, kurie perdainavo ankstesnių metų armėniškus „Vaikų Eurovizijos“ kūrinius. Naują dainą žiūrovams pristatė ir 2010 metų „Vaikų Eurovizijos“ nugalėtojas Vladimir Arzumanyan. Laidos pabaigoje, susumavus žiūrovų ir komisijos balsus, paaiškėjo, jog sėkmė nusišypsojo vienuolikmetei Bettie (tikrasis vardas Elizabeth Danielyan).

Interviu ARMTV televizijai Bettie prisipažino, kad nors ir dalyvaudavo įvairiuose konkursuose, jau kelerius metus svajojo pasirodyti „Vaikų Eurovizijoje“. „Mano daina vadinasi „People of the Sun“, nes visus Armėnijos vaikus laikau savo draugais ir noriu, kad kiekvienas iš jų taptų geru ir laimingu žmogumi“, – pasakojo džiaugsmo ašarų neslepianti mergina. Ar jaunajai atlikėjai Bettie pavyks pavergti Europą savo nuoširdumu ir saulėta daina, sužinosime jau lapkričio 15 dieną.

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Bettie – „People of the Sun“:

Visą finalo įrašą galite peržiūrėti paspaudę šią nuorodą.

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
ViskąŽinau
ViskąŽinau
prieš 9 metus

Tikrai pateks į top 10 ! 😉