Atlikėjų asmeninio archyvo nuotr.
Gyvenimas po Eurovizijos

Donatan ir Cleo ruošiasi pristatyti įvairių muzikos žanrų prisotintą albumą „Hiper / Chimera“

Atlikėjų asmeninio archyvo nuotr.
Atlikėjų asmeninio archyvo nuotr.

Nemažai dėmesio praėjusiais metais „Eurovizijoje“ sulaukę Lenkijos atstovai Donatan ir Cleo ruošiasi išleisti savo naują albumą, pavadinimu „Hiper / Chimera“.

Atlikėjai šio dainų rinkinio negali apibrėžti vienu žodžiu. Pasak Donatano, klausytojai pripranta prie vieno stiliaus, todėl Lenkijos muzikantai dažniausiai nėra linkę keistis ir 20 metų groja tą patį. Tačiau sparčiai Lenkijoje išpopuliarėjusi komanda nebijo ieškoti, stebinti ir eksperimentuoti. Kopenhagoje duetas sukėlė tikrą emocijų audrą – vieni lenkų pasirodymą vadino vulgariu, kiti vertino jį kaip pokštą ir mėgavosi seksualiais vaizdais. Konkurso komisijos nuvertinti atlikėjai nusprendė atsidėkoti už juos balsavusiems žiūrovams ir iš karto po „Eurovizijos“ pradėjo nemokamų koncertų turą po Europos valstybes. Maža to, Donatan ir Cleo yra socialinių tinklų aktyvistai ir nepraleidžia progos pasidalyti kiekvienu pasiekimu su savo gerbėjais, pasijuokti iš straipsnių spaudoje arba pasiginčyti su piktaisiais „laido riteriais“.

Įvairius muzikos žanrus apjungiantį albumą „Hiper / Chimera“ galima bus užsisakyti jau nuo rugsėjo 13 dienos, o šį kartą norime su jumis pasidalyti naujausiu Donatan ir Cleo kūriniu „Ten Czas“ (liet. „Šis laikas“).

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Donatan & Cleo ft. Kamil Bednarek – „Ten Czas“:

Lenkijos pasirodymas 2014 metų „Eurovizijos“ finale:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus