Vaikų Eurovizija

„Vaikų Eurovizijos“ naujienos iš Kipro, Nyderlandų ir Gruzijos

Sophia Patsalides
junioreurovision.tv nuotr.

Artėjant „Vaikų Eurovizijos“ dainų konkursui, vis daugiau nacionalinių transliuotojų atskleidžia išrinktas dainas bei atstovus. Atrankų formatas įvairus: vienur komisijos parenkamas dalyvis, o vėliau daina, kitur vykdomi keli etapai (pusfinaliai ir finalas), trečiur iš karto surengiamas nacionalinis finalas.

Kipro komisija reprezentuoti šalį išsirinko Sofiją Patsalides. Mergina susidomėjo muzika dar būdama visai maža, o nuo trejų metų jau pradėjo dainuoti. Sofija augo besiklausydama populiariosios muzikos atlikėjos Beyoncé. Pačios trylikametės ir bendraautorių parašyta daina „I pio omorfi mera“ („Pati gražiausia diena“) bus atliekama graikų kalba su angliškais intarpais. Belaukiant kūrinio premjeros, Sofijos balsą galima išgirsti čia.

NL_Finalists
AVROTROS nuotr.

Nyderlandų transliuotojas AVROTROS savo dalyvį „Vaikų Eurovizijos“ konkurse išrinks dviejų pusfinalių (rugsėjo 13 d. ir 20 d.) ir finalo (rugsėjo 27 d.) metu. Atskleidžiama, kad konkurse rungsis aštuonios dainos. Jas galima išgirsti oficialioje Nyderlandų „Vaikų Eurovizijos“ svetainėje (žr. čia).


georgia

Gruzijos nacionalinė televizija patvirtino, jog jų šalies garbę „Vaikų Eurovizijos“ konkurse gins mergaičių trejetas: Lizi, Sofi ir Dea. Jos iš 40-ies kandidatavusių jaunųjų atlikėjų buvo išrinktos specialiai konkursui sudarytos komisijos. Trejetuką sudaro dešimtmetė Lizi Japaridze bei vienuolikametės Sofi ir Dea Dašniani. Kaip skelbia GPB, jų dainos kūrimui ir pasirodymui bus skiriamas didelis dėmesys.

Primename, jog vienuoliktas „Vaikų Eurovizijos“ konkursas vyks lapkričio 15 d. Maltoje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Andrius
srdktrĘĘĘ8888weę@#$T$#