Andres Putting (EBU) nuotr.
Eurovizija 2014 (renginys)

Vilija nepateko į „Eurovizijos“ finalą [papildyta]

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Vos prieš kelias minutės baigėsi antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis, pateikęs dar daugiau staigmenų ir stipriai nuliūdinęs Lietuvos žiūrovus. Mūsų šalies atstovė neišgirdo savo vardo tarp dešimties finalistų taip baigė pasirodymą šių metų „Eurovizijoje“. Kadangi latviai ir estai taip pat nepateko į finalą, šeštadienio „Eurovizija“ bus pirmoji nuo 2010 metų be Baltijos valstybių. Tuo tarpu šeštadienį dar kartą išgirsime šių šalių kūrinius:

  • Šveicarija;
  • Slovėnija;
  • Lenkija;
  • Rumunija;
  • Norvegija;
  • Graikija;
  • Malta;
  • Baltarusija;
  • Suomija;
  • Austrija.

Be Lietuvos atstovės, savo kovą baigė potencialia finaliste laikyta Izraelio atstovė, taip pat Gruzija, Airija ir Makedonija. Ko gero, didžiausia staigmena publikai tapo skeptiškai prieš konkursą vertinta Slovėnija. Ši šalis, kaip ir prieš porą dienų Juodkalnija, sugebėjo sužavėti žiūrovus bei komisiją ir be buvusios Jugoslavijos šalių palaikymo.

Pasibaigus pusfinaliui, nugalėtojai dalyvavo spaudos konferencijoje, kurios metu traukė burtus, nulemsiančius, kurioje finalo dalyje jiems teks pasirodyti. Tikslius pasirodymo numerius atlikėjams jau po kelių valandų paskirs renginio režisieriai.

Pirmoje finalo dalyje pasirodys:

  • Lenkija;
  • Rumunija;
  • Norvegija;
  • Graikija;
  • Baltarusija
  • Austrija.

Antroje finalo dalyje pasirodys:

  • Šveicarija;
  • Slovėnija;
  • Malta;
  • Suomija.

Lietuvos pasirodymas 2014 metų „Eurovizijoje“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

30 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
iks d
iks d
prieš 9 metus

dangaus gile or shude tu tiesiog absurdiska xd iks d iks de

LOLO
LOLO
prieš 9 metus

Ne

Dangaus gilė
Dangaus gilė
prieš 9 metus

Pirmą kartą nežiūrėsiu eurovizijos finalo,.
Ne dėl to,kad Lietuva nepateko,nors pasirodymas buvo išties išskirtinis ir idomus,.O dar ir dėl to,kad nepateko visos sveiku protu ir logišku mąstymu atsižvelgiant geriausios dainos,.Ir čia net ne skonio reikalas,tai buvo akivaizdu,.Žmonės balsuoja ne už dainą,ne už pasirodymą,o už pačią šalį,..Kažkodėl jau buvau pradėjusi manyti,kad eurovizijos žiūrovų skonis po truputi keičiasi,kad geriausiomis dainomis laikomos jau nebe tos,kuriose skamba daug bumčikų ir vienas po kito plieskias fejerverkai,.Pasirodo apsirikau,..Šiais metais finale,ypač iš antro pusfinalio patekusios dainos yra švelniai tariant neidomios,nuobodžios šiukšlytės,..Tarp kitko jau kelis metus iš eilės žmonės kartoja,kad kažkaip mistiškai negali išsiūsti balso iš airijos,anglijos,nyderlandų,bet į tai kažkodėl neatsižvelgiame,.Žinot ką,.,visą tai būtų tiesiog absurdiškai klauniška ir į tai numojama ranka,jei eurovizijos pasiekimai vėliau tarp šalių nebūtų tąpatinami su pačios šalies pasiekimais,..
Žmonės supraskit pagaliau,kad šis konkursas veikia politiniais sumetimais,.Nuvažiuoji į euroviziją,pasistaipai ant tos scenos,o tuo tarpu vyksta tai,kam ir veikia šis ir panašūs konkursai,.Patikrinti valstybės vietą europoje,.Štai ir pasitikrinome,.Dabar jums jau viskas aišku?,..

12 to austria and sm
12 to austria and sm
prieš 9 metus

Dabar as balsuosiu finale uz Austrija ir San Marina! Tos dainos tikrai vertos finalo,o Austrai pergales,nes daina superine,isvaizda px

opa
opa
prieš 9 metus

O man idomu, kodel po velniais neleido balsuot is UK!

izrael
izrael
prieš 9 metus

sveicarija tai stipresnė aišku, bet su baltarusija ir malta pritariu, vietoj ju turejo lietuva ir izraelis but. izraelio taip iš viso nuoširdžiai gaila…

Adg
Adg
prieš 9 metus

Labai gaila Izraelio (viena is geriausiu dainu buvo) taip pat gaila Airijos ir aisku Lietuvos nes tikrai labai geros dainos buvo
Taip gaunasi kad Malta,Baltarusija ir Sveicarija stipresnes uz Izraeli ,Airija ir Lietuva
Siaubas!!!

Monika
Monika
prieš 9 metus

Atsigaukit imbicilai, Suomijos vienas geriausiu pasirodymu apskritai, Austrijos atlikimas tobulas, lenkes visikai atsipalaidavusios pasiaute, negriezkit danties ant kitu, jei musiske gryba pjove. 🙂

Jolanta
Jolanta
prieš 9 metus

Vilija ir neturėjo patekti į finalą, nes kiti dalyviai turi žymiai stipresnius vokalus, nei ji. Nereikia čia kažko lyginti..

Viltėėėėėėė
Viltėėėėėėė
prieš 9 metus

Gaila Izraelio iš visos širdies…. Lietuva – man ji lyg ir patiko, lyg ir ne – manau, bus kokioj 11-12 vietoj… Šūdas visiškas yra Malta, Slovėnija, Lenkija (papų daina), Suomija dar… Labai nudžiugau, kai pasakė, kad Šveicarija, Baltarusija pateko… Man jos patiko. Dar ir šiek tiek Estijos gaila… Tikrai nustebino kai kurių finalistų išrinkimas… Bet ką gi. Čiagi jau nieko nepakeisi. O dėl Conchitos… Kuo ilgiau į ją (jį) žiūriu, tai tuo labiau nebeerzina. Jūs tik pažvelkit čia: https://www.youtube.com/watch?v=54VvDek3bkk , https://www.youtube.com/watch?v=EMgAtMGhEis … Daug kas Austriją palaiko… Taip išeina, potenciali laimėtoja….. Well, ok.

iks d
iks d
prieš 9 metus

apgailetina gi cia yra xd iks d iks de . lt ir turejo nepatekt Mia galejo patekt su Take A Look At Me laisvai ir vieta gera uziimt 15tuke. izraelis siurprizas daugiau ne kazkas aisku baltarusija absurdas. malta ir nepatiko bet komisija aisku isvilko.

marius
marius
prieš 9 metus

1. Malta tikrai verta buvo finalo. Daina miela ir, bent jau man, įsimenanti.
2. Nei kiek nepergyvenu, kad Airija nepateko – nepatiko man šiemetinis jų pasirodymas.
3. Baltarusija tikrai neturėjo patekt, bet yra kaip yra.
4. Joks Raulis ar olialiaputytės kitais metais nieko nepeštų, nes jau būtų matyta, nukopijuota. Į euroviziją reik siųst kažką naujo ir originalaus, ne kopijuot kitų šalių pasirodymus. Tai jau nebekliedėkit daugiau apie tą Raulį.
5. Eurovizija visuomet ir buvo gėjų konkursas, niekam tai ne naujiena. O jei kažkam naujiena, tai siūlyčiau daugiau užsienines interneto svetaines pavartyt.
6. Austrijos pasirodymas buvo labai vertas finalo – gera daina ir neįprastas akiai pasirodymas. O kad lietuviškiems siaurapročiams buduliams nepatinka, tai čia tik jų bėdos. Aš nematau jokios problemos tame, kad atlikėjo personažas atrodo kaip moteris su barzda.

Andrius
Andrius
prieš 9 metus

Su sita daina taip ir maniau kad nepateks.. tragedija ir tiek 😀 baisu net

Jovita
Jovita
prieš 9 metus

Anglijoj balsuot neleido uz lietuva labai daug kam,trys.tinklai tikrai neleido. Vilija super o eurovizija nusivyliai siu metu. Transvestitas,kekaes visas paradas;)

Stockaja
Stockaja
prieš 9 metus

Kad Izraelis nepateko tai yra didžiausia nesąmonė, ir ką finale veiks Baltarusija ar Malta tai niekaip nesuprantu.

SunnyNut
SunnyNut
prieš 9 metus

Su Suomija viskas puikus, gražūs jauni vyrukai ir tai šalis, be kurios Eurovizijos finalas neįsivaizduojamas. Bet MALTA? SLOVĖNIJA? BALTARUSIJA? WHAAAAAAAAAAAAAAT?

Vee
Vee
prieš 9 metus

Na, Austrija, tai aišku ji(s) balsą gerą turi, bet Lenkija, Baltarusija?? Malta su Suomija irgi, nė neatsimenu aš jų. Airija su Izraeliu tikrai turėjo patekti. Džiaugiuos už šveicarą, graikus bei rumunus.

Erika
Erika
prieš 9 metus

cia buvo totalus absurdas… Suomija ir Malta net neatsimenu kaip skamba… ka jos veikia finale? Nesuvokiama… Vilija tobulai pasirode!

LOLO
LOLO
prieš 9 metus

Ot gerai sakiau jum jau kokia 2 menesiai kad finale nebus 😀

geda
geda
prieš 9 metus

negaliu patiket kad baltarusija pateko ir malta. Jus gal juokaujat? ir kas ten atsitiko su tuo balasavimu, kokie nesklandumai? ar tik nepapirko salys kokios nors paskutiniu metu? ir dar tas issigimelis tranvestitas kaip ten atsidure? tikrai sita eurovizija jau tampa geju konkursu, ir neapsimoka jos daugiau ziuret. Man net nera gaila LT nes daina buvo tikrai nekokia bet negaliu patiket kad CHEESKAKE PATEKO IR TAS FENIKSAS.

RAULIOGERBEJAS
RAULIOGERBEJAS
prieš 9 metus

RAULI SIUNCIAM KITAIS METAIS – 1 VIETA GARANTUOJA

Hideo
Hideo
prieš 9 metus

Labai gaila Airijis ir Izraelio:((( nesuprantukaipte kokią Suomija ir Śveicarija ptekt galėjo arba Malta ar Lenkijw vietoj Makedonijos… Austrija išvis…

Nusivylusi
Nusivylusi
prieš 9 metus

Mums Lietuvos pasirodymas patiko simta kartu labiau nei Lenkijos porno skalbejos papu demonstravimas. Ir Izraelis liko uz borto.. tiesiog kazkoks ne Eurovizijos konkursas o politiniu ( Ukrainos dainininke geriau butu dainavusi , o ne savo kuna glosciusi bet juk ji ukrainiete ) ir erotiniu ( Lenkijos didziapape ” skalbeja” ) demonstravimas. Baigiam galutinai nusivilti ir ne tik mes, ” saziningu” balsavimu. Taigi Vilijos nera uz ka kaltinti, nes viskas Eurovizijoje sufalsifikuota.

jopapa
jopapa
prieš 9 metus

Lt kakutis buvo,daina kakutis,manau paskutinai mes liksim 😛 pusfinalyje

ejjj
ejjj
prieš 9 metus

IZRAELIS :(((((

j
j
prieš 9 metus

Eina sau, dabar komentatoriai duos ,,velniu” Vilijai…:(

nestas
nestas
prieš 9 metus

Kur IZRAEILS, AIRIJA ir LIETUVA? :O ka fianle n* veikai Baltarusija, Suomija ir Malta, nekenčių tu šalių … :/

RAULIS
RAULIS
prieš 9 metus

RAULI SIUNCIAM

wat
wat
prieš 9 metus

Vietoj Izraelio Baltarusija? Really?

ejjj
ejjj
prieš 9 metus

Gaila IZRAELIO,bet ka darysi lt tai px man,bloga daina… 😮