Eurovizija 2014 (renginys)

Aukso spalva žaižaruojantis Italijos pasirodymas

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

italija1

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Po nuotaikingo 2014 m. „Eurovizijos“ dainų konkurso šeimininkų pasirodymo, antrąją repeticiją turėjo Italijai atstovaujanti dainininkė Emma, kuri atliko kūrinį „La Mia Città“.

Scenoje matome Emmą, o šalia jos – vaikinų grupę, grojančią būgnais ir gitaromis. Aprangoje vyrauja balta ir auksinė spalvos: vaikinų apranga visa balta, o Emma apsirengusi trumpa baltos spalvos suknele su auksinės spalvos raštais – jie ryškiai žiba viso pasirodymo metu ir puikiai dera su scenos apipavidalinimu.

Aplinkoje, kaip ir pirmoje repeticijoje, vyrauja žaižaruojanti auksinė spalva, taip pat balta, šviesiai mėlyna ir daug šviesų.

Emma dainos metu viena atlieka visą choreografiją: vaikšto po sceną, žaidžia su kameromis, ropoja grindimis. Kiti ekrane matomi žmonės išlieka gana statiški ir nekeičia savo pozicijų.

Šį kartą italės vokalas neskambėjo taip prastai kaip prieš dvi dienas, tačiau kur tobulėti atlikėjai dar yra. Jei ji tikrai, kaip pati teigė spaudos konferencijoje, šiais metais nori nugalėti „Eurovizijoje“, teks įdėti daugiau pastangų ir dar patobulinti savo numerį vokaline prasme.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus