Eurodiena.lt
Eurovizija 2014 (renginys)

Finalui pasiruošusi Molly iš Jungtinės Karalystės

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporteris Miroslavas

DSC_0466

Eurodiena.lt
Eurodiena.lt nuotr.

Po Vokietijos „B&W Hallerne“ arenoje atėjo metas Jungtinei Karalystei. Šalies atstovė Molly pasirodo kartu su būgnininku ir keturiais pritariančiaisiais vokalistais. Atlikėja vilki blizgančią auksinės spalvos suknelę su plunksnomis; likusieji – paprastus, juodos spalvos drabužius.

Scena pasirodymo metu iš pradžių primena naktinį foną – tamsiai mėlyna bei kupina šviesų. Trečiąją kūrinio minutę ekranas nušvinta raudona spalva, vaizduojami kylantys dangaus žibintai. Nors pasirodymas yra statiškas, kamerų bei šviesų darbas tai kompensuoja, padarydamas Molly numerį gan patrauklų akiai. Kita vertus, galima pastebėti, kad vaizdas oficialiame Jungtinės Karalystės pristatymo vaizdo įraše atrodė žymiai geriau.

Atlikėjos vokalas, pagal Molly galimybes, skamba gerai, tačiau, tikėtina, kad dalies žiūrovų nesužavės. Nepaisant to, Jungtinės Karalystės šansai laimėti konkursą yra trečioje vietoje – po Armėnijos ir Švedijos. Prie to prisideda ir pasirodyme naudojama „auksinio lietaus“ pirotechnika, kuri net ir vidutiniškam pasirodymui sukuria dainos-laimėtojos įspūdį.

Priminame, jog „didžiojo penketo“ pasirodymų eilės numeriai, kaip ir likusių finalistų, paaiškės tik po antrojo pusfinalio.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
voot
voot
prieš 9 metus

Man daina labai nepatinka,tikiuosi uzims prasta vieta 🙂

mantas
mantas
prieš 9 metus

labai slykstus , neprofesionalus ir skeptiskas ‘zurnalisto’ darbas, matosi kad nekencia UK

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.