Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Eurovizija 2014 (renginys)

Antradienio repeticijas pradeda „Elaiza“ iš Vokietijos

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Antrąsias finalininkų repeticijas šiandien „B&W-Hallerne“ pramoniniame komplekse įrengtoje scenoje pradeda Vokietija. Vienai iš „didžiajam penketui“ priskiriamų šalių šiais metais atstovauja merginų trijulė „Elaiza“ su daina „Is It Right“.

Lyginant antrąjį šalies atstovių pasirodymą su pirmuoju, akivaizdžių pakitimų nepastebima. Pradėjus groti muzikai, scenoje matome tris tvarkingai viena šalia kitos išsirikiavusias merginas: viena groja kontrabosu, kita – akordeonu, tarp jų įsitaisiusi vokalistė.

Kaip ir prieš dvi dienas, taip ir šiandien Vokietijos pasirodyme nepastebima dinamikos: scenos apipavidalinime vyrauja rami violetinė spalva, kurią paįvairina šachmatiniai raštai bei geltonos ir raudonos spalvų žaismas. Paskutinio bandymo metu ant žemės pabyra konfeti. Konkursą filmuojantys operatoriai savo darbą atlieka be priekaištų, tačiau, kaip ir tikėtina tokio stiliaus ir tempo dainai, ir šioje srityje labai daug žaismo nėra. Vaizdą gal šiek tiek paįvairina tik atlikėtų apranga – margi kostiumėliai. Tačiau ar būtent taip grupės „Elaiza“ narės bus apsivilkusios „Eurovizijos“ dainų konkurso finale, bus galutinai aišku tik per generalines repeticijas ir šeštadienį vykstantį finalą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus