Eurovizija 2014 (renginys)

Pirmojo pusfinalio dalyviai ruošiasi rytojaus pasirodymui

pirmas pusfinalis
Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Šiandien Kopenhagoje – įtempta diena pirmojo pusfinalio dalyviams. Popietę penkiolikos šalių atstovai visi iš eilės lipo į sceną pirmajai generalinei repeticijai. Po jos, praėjus vos kelioms valandoms, 22 val. Lietuvos laiku prasidėjo antroji generalinė repeticija, kurios įrašą stebės ir vertins profesionali komisija, lemsianti pusę galutinio rezultato.

Generalinių repeticijų metu pirmą kartą spaudos atstovai ir žiūrovai salėje galėjo išvysti renginio vedėjus – Nikolaj Koppel, Lise Rønne ir Pilou Asbæk, taip pat vinjetes tarp pasirodymų, pamatyti klipus, kurie bus rodomi reklamų kai kuriose šalyse metu. Nuotraukų iš šios repeticijos galite rasti paspaudę čia. Visgi jei pirmosios repeticijos metu dalyviai nenaudojo pirotechnikos ir galbūt nedemonstravo viso savo vokalo pajėgumo, tai per antrąją, norėdami sužavėti žiuri, turės pasirodyti ne ką prasčiau, nei per rytojaus pusfinalį.

Rytoj pirmajame pusfinalyje dainuosiančių šalių atstovai į sceną lips dar ir trečiosios generalinės repeticijos metu. Šios repeticijos apžvalgą realiu laiku nuo 16 val. galėsite skaityti ir „Eurodienoje“. Galiausiai 22.00 val. Lietuvos laiku, prasidės tai, ko Europa laukė visus metus, – 59-asis „Eurovizijos“ dainų konkursas.

Pasirodymų ištraukos iš pirmosios generalinės repeticijos:

Generalinės repeticijos užkulisiai:

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus