Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Eurovizija 2014 (renginys)

Scenoje – Jungtinei Karalystei atstovaujanti Molly

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Antra šiandienos repeticija buvo skirta Jungtinei Karalystei. Didžiajame finale iš karto pasirodysianti Molly atliks dainą „Children Of The Universe“.

Pradėjus skambėti muzikai, ekrane išvystame viduryje scenos prie mikrofono stovinčią dainininkę Molly. Jai iš abiejų pusių stovi keturi pritariantieji vokalistai – po du kairėje ir dešinėje. Be jų scenos centre matome būgnais grojantį vyriškį. Kaip ir įprasta pirmajai repeticijai, konkurso dalyviai dar nevilki drabužių, su kuriais juos pamatysime tiesioginės transliacijos metu ateinantį šeštadienį.

Aplinkoje iš pat pradžių vyrauja tamsiai mėlyna spalva; įsibėgėjus pasirodymui, vaizdą pagyvina geltona ir raudona spalvos bei viską apgobiančios baltos šviesos. Scenos grindys išmargintos baltos spalvos raštais. Paskutinio bandymo metu panaudojama pirotechnika, primenanti auksinio lietaus kritimą žemyn.

Molly – savotiško balso savininkė, tad vieniems gali patikti, kitiems – nepatikti, kaip ji atlieka savo kūrinį, tačiau vokaline prasme su savo darbu ji jau pirmos repeticijos metu susitvarko puikiai. Merginai pritariantys balsai tik išryškina merginos vokalinius sugebėjimus. Ryškiai nuskamba paskutinis dainos akordas, atliekamas tik pritariamųjų balsų.

Nors ekrane matomas vaizdas – gana statiškas, tačiau „Eurovizijos“ dainų konkurso repeticiją filmuojantys operatoriai savo darbą atlieka gerai, tad, pasirodymą stebint spaudos centre, viskas atrodo neblogai. Be to, Jungtinė Karalystė dar turi laiko, jei tik nori, savo pasirodyme padaryti pakeitimų.

Šiais metais Jungtinės Karalystės šansai sužibėti „Eurovizijos“ dainų konkurse vertinami labai gerai, tačiau, ar šaliai pavyks pateisinti lūkesčius, sužinosime tik pasibaigus finalui.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
marius
marius
prieš 9 metus

Superinė daina. TOP5

;
;
prieš 9 metus

slyksi daina…

Skaistusia
Skaistusia
prieš 9 metus

Bus top 10 🙂

nestas
nestas
prieš 9 metus

nerealu, tikiuosi laimės .. 🙂 goo MOLLY !!

VVV
VVV
prieš 9 metus

Very well! Jau iš šito trumpo video veža…!