Eurovizija 2014 (renginys)

Nuotaikinga Portugalijos ir ramiųjų olandų repeticija

Portugalija 1
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Portugalija 2
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Šiandien antrą kartą į sceną lipusios Portugalijos atstovės Suzy pasirodymas atrodė panašus į jau regėtą antradienį. Scena dainos „Quero se tua“ metu nusidažo įvairiomis, daugiausia Portugalijos vėliavoje esančiomis spalvomis. Scenoje pastatyti mušamieji instrumentai, kuriuos įvairiais dainos momentais muša šokėjai. Dar vieną būgną muša įvairiais raštais kūną išsipaišęs vaikinas.

Atlikėjai šiandien dar nevilkėjo savo sceninių drabužių, tačiau pagrindinė vokalistė jau ankščiau atskleidė, jog pusfinalio metu vilkės trumpą raudoną suknelę, kurią galėsime išvysti jau pirmadienį vyksiančios generalinės repeticijos metu.

Suzy vokalas, nepaisant to, jog atlikėja daug juda, skamba pakankamai neblogai, tačiau tobulu jo pavadinti taip pat negalime. Nuotaikingas, energiją spinduliuojantis pasirodymas gali pavergti nemažai žiūrovų, tačiau komisija dažniausiai neaukštais balais įvertina tokias dainas. Visgi kaip iš tiesų seksis Portugalijai konkurse, sužinosime jau po 4 dienų.


Nyderlandai 1
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Nyderlandai 2
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Po Portugalijos šiandien antrajai repeticijai į sceną lipo Nyderlandų atstovai – duetas „The Common Linnets“. Vienas iš skirtumų nuo antradienio repeticijos – šiandien duetas jau pasirodė su sceniniais drabužiais. Tamsiai apšviestoje scenoje kontrastą sukuria ir patys atlikėjai — Ilse vilki baltos spalvos suknelę, o Waylon yra apsivilkęs juodais drabužiais, taip pat dėvi skrybėlę. Atlikėjai visą kūrinį yra atsisukę vienas į kitą, daug bendrauja.

Apšviečiant seną, kaip jau minėta, vyrauja tamsios spalvos, LED ekranuose galime pamatyti baltus medžių, augalų siluetus, kurie juda. Panašu, jog priekaištų duetui nėra ir dėl vokalo, todėl galime manyti, jog viltis Nyderlandams antrus metus iš eilės dainuoti „Eurovizijos“ finale yra pakankamai nemaža.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus