Eurovizija 2014 (renginys)

Repetuoja nuotaikingieji islandai ir griausmingoji Albanija

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporteris Miroslavas

TH00032_19

TH00032_32
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Penktoji šių metų „Eurovizijoje“ pasirodys islandų grupė „Pollapönk“. Antros repeticijos metu vyrai atrodo visiškai „nušlifavę“ savo pasirodymą. Kameros bei spalvinga scena padeda sukurti puikų numerį, o atlikėjai yra atsipalaidavę ir atrodo užtikrintai. Šešetuko vokalas taip pat nepalieka abejonių.

Nepaisant ryškaus numerio, verta pripažinti, jog „No Prejudice“ daina neatitinka originalumo įprastai nemėgstančios komisijos skonio ir dėl vietos finale turės stipriai kovoti.


TH00032_21

TH00032_11
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Po Islandijos pasirodžiusi Albanija repeticijos metu demonstravo neeilinį vokalą. Dainos metu Hersi stovi ant gan aukštos pakylos. Atlikėja, kaip ir jos pritariančiosios vokalistės, vilki šviesiais kreminės spalvos drabužiais, kurie sudaro skoningą kontrastą mėlynoje, taškiniais prožektoriais apšviestoje scenoje. Su ja taip pat kartu yra gitaristas.

Albanijos numeris nepalieka kokių nors priekaištų, tačiau galima nuspėti, kad šiai dainai sunkiai seksis surasti savo klausytoją. Nepaisant to, Albanija dėl tvarkingo pasirodymo turi šansų šiemet patekti tiek į komisijos, tiek į žiūrovų dešimtuką.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Giedrius
Giedrius
prieš 9 metus

Miroslavas akivaizdžiai įsimylėjęs Albaniją. 🙂 Ten kur tėra vienas pliusas ir visi likę minusai, jis randa vien tik pliusus ir tik vieną minusą. Ši daina ne eurovizine, ji nuobodi, scenoje panašu irgi nieko nevyks. Nors rok elementai šiektiek pagerina dainą, bet vistiek to neužteks patekti į TOP10. Gal komisija ir duos kokią 7-10 vietą už gražų balsą(ir tai dar neaišku), bet pas žiūrovus aukščiau 13vt tikrai nepakils. Beto, kokios šalys galėtų skirti balus Albanijai ? Kaimynų tiesiog nerasta(be Juodkalnijos), tad politiškai irgi niekas negelbės.

O Islandija tai visiški Inculto. Sunku ir prognozuoti jų vietą. Čia ir nuo nuotaikos labai daug priklauso, kokia vyraus tą vakarą komisijoj, pas žiūrovus… kaip Švedė sudainuos, ar vis dar žmonės kalbės apie jos pasirodymą, ar sugebės greit pamiršti ją ir jau žiūrėti Islandišką „prikolą”.

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.