Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Eurovizija 2014 (renginys)

Slovėnijai atstovaujanti Tinkara jau pirmoje repeticijoje nustebino įspūdingo grožio suknele

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Sander Hesterman (EBU) nuotr.
Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Po neilgos pertraukos pirmąją repeticiją Kopenhagoje įsikūrusioje „B&W-Hallerne“ arenoje turėjo Slovėnijai atstovaujanti Tinkara Kovač. Ji scenoje atliko kūrinį „Spet/ Round and Round“.

Nuo pat pradžių stambiu planu scenoje išvystame dainininkę Tinkarą, apsivilkusią mėlyno šilko suknelę. Galima spėti, kad su šia suknele Tinkara pasirodys ir antrojo pusfinalio metu.

Atsitraukus vaizdui toliau, matome ir šiek tiek nuošaliau stovinčias tris jai pritariančias merginas. Pasirodymas prasideda dainininkei grojant fleita. Tik vėliau – po muzikinio intarpo – pasigirsta vokalas.

Scenos vizualizacijoje vyrauja mėlyna spalva bei ant grindų iš pradžių einančios tiesios linijos, po kelių akimirkų jas pakeičia besisukantys apskritimai. Aplink esantis vaizdas šiek tiek ramesnis, tačiau ir jis kūrinio metu kinta. Antroje dainos pusėje atsiranda daugiau spalvų – vyrauja geltona, oranžinės ir raudonos spalvų mišinys. Pačioje dainos pabaigoje sceną nutvieskia baltos šviesos.

Vokaline prasme mergina savo darbą atlieka neblogai, priekaištų neturėtų sulaukti ir pritariančios vokalistės.

„Eurovizijos“ operatoriai savo darbą taip pat jau pirmos repeticijos metu atlieka neblogai, su kiekvienu dainos pakartojimu kameros sugauna vis įdomesnius pasirodymo rakursus, tad neabejotina, kad šis numeris televizijos ekranuose neturėtų atrodyti nuobodžiai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Deividas
Deividas
prieš 9 metus

Įspudingo baisumo nebent…