Eurovizija 2014 (renginys)

Susitikimo su žinisklaida metu Vilija spinduliavo gerą nuotaiką

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporteris Miroslavas

DSC_0223
„Eurodienos“ nuotr.

Po repeticijos ir jos peržiūros Lietuvos delegacija šiandien turėjo susitikimą su „B&W Hallerne“ arenoje susirinkusiais žiniasklaidos atstovais. Vilija teigė esanti nustebusi, kad puikiai leidžia laiką Kopenhagoje, kadangi tikėjosi, kad čia patirs daugiau jaudulio ir nerimo. Paklausta apie repeticiją, Lietuvos komanda atsakė, kad viskas praėjo puikiai, bei gyrė konkurso organizatorių darbą.

Į vieną iš užduotų klausimų, kas atkreipia atlikėjos dėmesį (attention), Vilija atsakė, kad tai – nuoširdūs žmonės, gražios šypsenos ir atviros širdys. Kaip vieną iš svarbiausių nacionalinės atrankos momentų, atmetusi finale pasiektą pergalę, šalies atstovė įvardino akimirką, kuomet laimėjo jos daina. Taip pat pridūrė, jog tuo metu iškart pajuto ryžtą pačiai iškovoti bilietą į Kopenhagą.

Prisiminus vieną iš Vilijos biografijos faktų, atlikėja buvo paprašyta padainuoti ką nors džiazo stiliaus. Atliktą vieno kūrinio ištrauką palydėjo žiniasklaidos atstovų plojimai.

Vienas iš neeilinių klausimų atkeliavo iš Vilijos scenos partnerio. Sukeldamas susidomėjimą, Šarūnas Kirdeikis pasiteiravo, ką gi atlikėja slepia savo kišenėje, ir privertė Viliją iš kišenės ištraukti savo pietus – nebaigtą valgyti obuolį. Tai netrukus virto nuotaikingu „apsišaudymu“ tarp abiejų pusių.

Viso susitikimo su žiniasklaida įrašas:

Vilija dainuoja oficialaus „Eurovizijos“ kanalo  žiūrovams:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.