Eurovizija 2014 (renginys)

San Marinas žiūrovus sieks sužavėti švelnumu spinduliuojančiu pasirodymu

San Marinas 1
Andres Putting (EBU) nuotr.
San Marinas 2
Andres Putting (EBU) nuotr.

Antroji į sceną šiandien lipo trečiąjį kartą iš eilės San Marinui atstovaujanti Valentina Monetta, kuri pusfinalyje dvyliktuoju numeriu atliks kūrinį „Maybe“. Primename, jog atlikėja 2012 ir 2013 metais jau bandė laimę konkurse, tačiau abu sykius liko už finalo borto.

Šiųmetinio pasirodymo metu Valentinai scenoje kompaniją palaiko keturi pritariantieji vokalistai ir fortepijonu grojantis vyriškis. Būtent jo grojimo vaizdu ir pradedamas pasirodymo finalas, o tik tuomet, prieš prasidedant pirmajam posmui, kameros nukrypsta į balta suknele pasipuošusią, ant spindinčios pakylos, apsuptos kriauklės vaizdą kuriančių dekoracijų, stovinčią Valentiną Monettą. Atlikėja, kaip ir pastaruosius dvejus metus, „eurovizinio“ pasirodymo metu naudoja prie veido pritaisomą mikrofoną. Tad Valentina turi daugybę laisvės kūno judesiams ir viso kūrinio metu pakankamai daug juda.

Ekranuose kartkartėmis pasirodo mėlynos šviesos, o daugiausia vyrauja švelnios auksinė ir oranžinė spalvos, kurios puikiai dera su scenos dekoracijomis ir atlikėjos apranga. Taip pat yra aišku, jog vėlesnėse repeticijose ir pusfinalio pasirodymo metu bus naudojama vėjo mašina.

Kalbant apie Valentinos vokalą, galima pabrėžti, jog atlikėja dainuoja stipriai ir užtikrintai. Visgi, kaip šį pasirodymą įvertins Europa, nuspėti pakankamai sunku, tačiau remiantis lažybininkų prognozėmis, į finalą Valentina patekti neturėtų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus