Thomas Hanses (EBU)
Eurovizija 2014 (renginys)

Azerbaidžano pasirodymą pagyvino akrobatiniai elementai

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

Thomas Hanses (EBU)
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Azerbaidžano atstovės repeticija prasidėjo nuo prasidainavimo, kuris apšildytų balso stygas. Šis įvykis buvo ištransliuotas ir spaudos centre repeticijų žiūrėti susirinkusiems žiniasklaidos atstovams.

Dar viena pirmame pusfinalyje skambėsianti lyrinė baladė „Start A Fire“ vokaline prasme atlikta neblogai, dainininkės balsas skamba užtikrintai. Azerbaidžano atstovės Dilaros Kazimovos pasirodymą pagyvina scenoje esantis akrobatas, kuris suteikia dinamikos – jis tai pakyla aukštyn, tai leidžiasi žemyn. Pati atlikėja dainos metu lėtu žingsniu juda scenoje, žvelgia į scenos viršuje pasirodančias šviesas.

Scenos apipavidalinime, kaip šiandien jau ir įprasta, vyrauja mėlyni atspalviai, kurie protarpiais nušviečiami ryškiai balta šviesa, išnyrančia iš scenos gilumos. Pirmojoje šalies repeticijoje kamerų darbas dar tik pradedamas derinti, kad televizijos žiūrovai išvystų kuo įspūdingesnį vaizdą.

Šiais metais Azerbaidžano šansai patekti į finalą ir jame užimti pakankamai aukštą vietą vertinami aukštai, tad tikėta, kad europiečiai išgirs ir įvertins šalies atstovės potencialą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hideo
Hideo
prieš 9 metus

Kam nepatinka, tas visad suras prie ko prisikabint. 🙂 Sutinku Su Luxv 🙂 tikiuos tikrai vėl bus penketuke;)

Monika
Monika
prieš 9 metus

pasakykit kokia ji kalba dainuoja? jei angliškai, tai jos tartis yra apgailėtina, nes apart start a fire nieko daugiau neįmanoma suprasti.

Luxv
Luxv
prieš 9 metus

Puikiai pasiruošia kiekvienais metais Azerbaidžanas, tai top 5 garantuota. 😉