Thomas Hanses (EBU)
Eurovizija 2014 (renginys)

Hersi Matmuja bandys europiečius sužavėti pasikeitusiu dainos skambesiu

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

Thomas Hanses (EBU)
Thomas Hanses (EBU)

Pasibaigus spalvingam islandų pasirodymui, atėjo metas vėl sugrįžti prie lyrinių dainų – scenoje pasirodo Albanija.

Atlikėja Hersi Matmuja baladę „One Night’s Anger“ atlieka visą laiką stovėdama ant specialios pakylos, tad ir veiksmo aplink nėra daug. Mergina vilki trumpą tamsią suknelę, o scenoje eilinį kartą vyrauja mėlyni tonai.

Hersi vokalas skamba pakankamai gerai. Tačiau dainos skambesys, lyginant su nacionaliniu finalu, pasikeitęs – girdėti daugiau roko stiliaus elementų. Scenoje atlikėjai talkina gitaristas ir būgnininkas, kurie dainai suteikia dar daugiau šio stiliaus elementų. Galbūt tokiu būdu siekiama pritraukti platesnę klausytojų auditoriją – ne tik tuos, kuriems patinka lyrinės dainos, bet ir tuos, kurie žavisi roko muzika.

Nors ir, žvelgiant iš šono, daina bei jos atlikimas neatrodo labai blogai, tačiau gilesnio susižavėjimo tai nekelia. Taigi, abejotina, kad Albanijai šiais metais pavyks sužavėti didelę dalį europiečių, kad šie už ją balsuotų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Giedrius
Giedrius
prieš 9 metus

Būtent, kad Albanija nežino kokiai publikai dainuoja. Kaip lyrinė daina silpnoka(tikrai geresnių yra), į rock pusę išvis nelabai verta eiti manau. Balsas ne stebuklas, tad šansai sakyčiau mažiau nei minimalūs.