Eurovizija 2014 (renginys)

Sanna Nielsen – stipraus vokalo pavyzdys

Iš Kopenhagos praneša „Eurodienos“ reporterė Aušrinė Visockytė

švedijarepeticija
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Atėjo metas į sceną lipti šių metų Švedijos „Eurovizijos“ vilčiai Sannai Nielsen.

Atlikėja scenoje stovi viena, apsirengusi juodais drabužiais. Galima spėti, kad tai nėra jos sceniniai drabužiai, tačiau mažai tikėtina, kad, atliekant lyrinę dainą, moteris pusfinalyje vilkės ryškią aprangą. Šviesų išdėstymas, prožektorių ir kamerų darbas beveik identiškas tam, kurį galima buvo pamatyti nacionaliniame Švedijos finale. Visgi pasirodymo apipavidalinimas šiek tiek patobulintas – už atlikėjos fone žiba žvaigždės, vyrauja mėlyna spalva.

Sannos vokalas skamba labai gerai – ypač balso perėjimas nuo žemesnių natų į aukštesnes, balso variacijos pustoniais. Akivaizdu, kad dainininkė gerai išmano skambančios muzikos pasikeitimus. Įspūdingai suskamba perėjimas nuo ramaus uždainio į priedainį – įvyksta galingas sprogimas.

Atlikėja scenoje juda labai mažai, tačiau tokio pobūdžio dainai, galima drąsiai teigti, ir nereikia aplink šokančių žmonių.

Švedija – puikus stipraus vokalo ir kokybiško numerio be bereikalingų blizgučių ir triukšmo pavyzdys. Galima neabejoti, kad daina „Undo“ turėtų būti išgirsta ir įvertina pakankamai aukštais balais.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
go, Sanna!
go, Sanna!
prieš 9 metus

Tieisog nuostabu! 🙂

sweetie
sweetie
prieš 9 metus

Man nepatinka,kad repeticijos rodomos labai trumpa laika,juk nespėji nieko pamatyti ir netgi nespėji susidaryti nuomonės.Nežinau ką kiti mano,bet aš manau,kad Švedija tikrai gali laimėti 😉 na žinoma būtų liūdna,kad Švedija vėl laimėtu,bet ji tikrai verta finalo ir aukšto vietos.

ellita
ellita
prieš 9 metus

SUPER

a
a
prieš 9 metus

Priekaištai reporterei. Repeticijų apžvalgos atrodo pernelyg subjektyvios, o komentarai apie atlikėjų vokalus – kiek juokingi.

...
...
prieš 9 metus

Pats atlikimas ir daina yra kazkas stebuklingo,bet nenoreciau kad svedai laimetu ir vel 🙁 tegu nurimsta jie truputi 😀

Danielius
Danielius
prieš 9 metus

Va dabar gerai

Danielius
Danielius
prieš 9 metus

Lol wtf? 😀

neteisingas video
neteisingas video
prieš 9 metus

Vel ikelete estu repeticijos video klipa.