Eurovizija 2014 (renginys)

Australijai suteikta galimybė sužibėti „Eurovizijoje“

jesssica
jessicamauboy.com.au nuotr.

„Eurovizijos“ rengėjai kasmet pateikia po naujieną. Šiais metais, kaip rašoma eurovision.tv, Europos transliuotojų sąjunga (EBU) bendru sutarimu su Australijos televizija (SBS) ir Danijos televizija (DR) patvirtino, jog antrajame dainų konkurso pusfinalyje, prieš pat paskelbiant rezultatus, išvysime Jessicą Mauboy. Australija kasmet reiškia susidomėjimą didžiausiu Europos dainų konkursu, ir šiemet šaliai pagaliau suteiktas šansas prisidėti  prie „Eurovizijos“.

Kaip interviu portalui eurovision.tv teigė vienas iš organizatorių Mikkelis Bechas, Jessica Mauboy yra neįtikėtinas atradimas, didžiulis talentas ir ji tikrai jaudinasi jau dabar vos tik pagalvojus apie kelionę į Daniją bei pasirodymą didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Atlikėjos kūrinių galima pasiklausyti jos Youtube paskyroje čia. Pateikiame keletą kūrinių:

Australija Europos dainų konkursą seka jau nuo „ABBA“ laikų, kai Švedija 1974 metais laimėjo „Euroviziją“. Šiuo renginiu domisi didelė dalis australų, nes daugelyje jų teka europietiškas kraujas ar turi kokių kitų sąsajų su Europa.

Primename, kad Australijos dainininkė pasirodys tame pačiame pusfinalyje, kuriame savo dainą „Attention“ atliks Vilija.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
lol
lol
prieš 10 metus

Interval act’e pasirodys atlikeja is Australijos

...
...
prieš 10 metus

kas cia bus? nesupratau

Andrius
srdktrĘĘĘ8888weę@#$T$#