Eurovizija 2014 (dalyviai)

Albanija, Islandija, Ukraina, Malta bei Italija pristatė vaizdo klipus

Prieš mažiau nei 3 mėnesius išrinkta Albanijos atstovė „Eurovizijoje“ Herciana Matmuja (trumpiau – Hersi) pasirinko kitą dainos formatą ir didžiojoje scenoje pirmojo pusfinalio metu pristatys anglišką versiją „One Night’s Anger“. Ar jai pavyks tinkamai reprezentuoti šalį ir sulaukti palankaus žiūrovų bei komisijos vertinimo, kad patektų į „Eurovizijos“ finalą, pamatysime jau gegužės 6 d.

Hersi – „One Night’s Anger“

Islandijos dalyvavimą dainų konkurse toliau tęs grupė „Pollapönk“ su  „No Prejudice“. Kartu su angliška dainos versija pristatytas ir vaizdo klipas. Šalies televizijos deleguota grupė pasirodys gegužės 8 d. pusfinalio pirmoje pusėje (kol kas dar nežinomas tikslus pasirodymo numeris, jį nuspręs šalies organizatorės televizija).

Pollapönk – „No Prejudice“

Ukrainos garbę ginsianti Marija Jaremčiuk pristatė savo dainos „Tick-Tock“ vaizdo klipą. Šviesos ir šešėlių žaismas bei populiarios muzikos skambesys vaizdo klipe sukuria paprastą, bet ne prastą pasirodymą. Ar pavyks ir toliau be jokių kliūčių patekti Ukrainai aštuntą kartą į finalą, sužinosime gegužės 6 d. pirmojo pusfinalio antroje dalyje.

Marija Jaremčiuk – „Tick-Tock“

Maltos kantri muzikos kolektyvas „Firelight“ savo kurinį „Coming Home“ atliksiantis antrajame pusfinalyje Kopenhagoje, pristatė vaizdo klipą. Vaizdas bei muzika prasmingai persipina ir reprezentuoja trumpus karių išgyvenimus, taip pat kelionę namo pas mylimus žmones. Kviečiame iš arčiau susipažinti su šiuo kūriniu:

Firelight – „Coming Home“

Dar viena šalis, pristatanti dainos vaizdo klipą, yra Italija. Gimtinėje viena populiariausių atlikėjų, atliksianti kūrinį „La mia città“, Europą pirmiausia bando pavergti provokuojama išvaizda ir stipriu vokalu. Nors daina apie miestą, bet vaizdo klipo centre yra Emma Marrone ir jos epizodai iš fotosesijos. Kaip seksis Italijos atstovei, sužinosime jau mažiau nei po dviejų mėnesių „Eurovizijos” finale, o kol kas kviečiame įvertinti kurinį:

Emma Marrone – „La Mia Città“

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Andrius
srdktrĘĘĘ8888weę@#$T$#