Eurovizija 2014 (dalyviai)

Valentina Monetta trečiąjį kartą „Eurovizijoje“ dainuos „Maybe“

Augusto Betiula nuot.
Augusto Betiula nuot.

Trečiąjį kartą šiemet San Marinui atstovausianti Valentina Monetta šiandien išleido savo „eurovizinį“ kūrinį „Maybe“, o neseniai pasibaigusios specialios laidos metu dienos šviesą išvydo ir dainos vaizdo klipas. Anglų kalba „Eurovizijoje“ atliksiamo kūrinio „Maybe“ autorius, kaip ir kitų dviejų Valentinos konkursinių dainų, yra Ralph Siegel.

39-erių Valentina Monetta buvo grupių „Tiberio“, „Parafunky“ narė, kur dainavo soulo, ritmenbliuzo ir hiphopo stiliaus dainas. 2012 metais atlikėja pirmą kartą pasirodė „Eurovizijos“ scenoje, tačiau kūrinys apie socialinius tinklapius „The Social Network Song“ vietos finale neiškovojo. 2013 metais Valentina antrąsyk atstovavo San Marinui. Nepaisant to, jog kūrinio „Crisalide“ šansai įveikti pusfinalio barjerą buvo vertinami pakankamai neblogai, rezultatai parodė, jog prognozės buvo klaidingos – šalis užėmė 11 vietą ir į finalą nepateko.

Kaip jau rašėme ankščiau, Valentina, pasirodžiusi Danijoje, taps ketvirtąja atlikėja konkurso istorijoje, atstovavusia savo šaliai trejus metus iš eilės. Kiti trys atlikėjai – pirmuosiuose trijuose „Eurovizijos“ konkursuose dalyvavusios Lys Assia iš Šveicarijos bei Corry Brokken iš Nyderlandų, taip pat 1964–1966 metais Austrijai atstovavęs Udo Jürgens.

Ar trečiasis kartas atlikėjai bus sėkmingas ir San Marinas pirmą kartą dalyvavimo istorijoje pateks į finalą, paaiškės gegužės 6 dieną, pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu.

Valentina Monetta – „Maybe“:

Taip pat buvo išleista ir itališka kūrinio versija „Forse“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hideo
Hideo
prieš 10 metus

Pritariu antram žmogui komentavusiam, jei ji nepates ,tada tikrai politinis konkursas o ne dainų, ir verta Eurovizija tik pažiūrėt dėl tokiu nuostabių Kaip Valentinos, Farido, Safuros, Sirhusho ir kitų atlikėjų puikkių nuostabių dainų užvedančių kaip Graikų, Makedonų, Rumunų, Airių ir t.t. 😉

Monika
Monika
prieš 10 metus

pritariu pirmam komentarui, dainos nors ir geros, vokalas puikus, tačiau pati atlikėja neveža. 🙂

skaistusia
skaistusia
prieš 10 metus

Nepraeis 😀

Labai grazi daina
Labai grazi daina
prieš 10 metus

o man kaip tik atrodo, jei ji si kart nepateks, bus labai nesazininga ir tai tik dar karta irodis kad tai politika.

j
j
prieš 10 metus

vėl nepraeis į finalą. vokalas gal ir gražus, bet man jos atlikime kažkokia negatyvi energija jaučiasi, kuri labai atgraso klausytis, per visas tris dainas, kiek ji dalyvavo, šitaip.