lylo.fr nuot.
Eurovizija 2014 (dalyviai)

Prancūzijai „Eurovizijoje“ atstovaus grupė „Twin Twin“

lylo.fr nuot.
lylo.fr nuot.

Šį vakarą vienos prancūzų televizijos laidos metu buvo paskelbta, kas laimėjo kelias savaites trukusį balsavimą ir vyks į Kopenhagą atstovauti Prancūzijai 2014 metų „Eurovizijoje“. Laidos „Les chansons d’abord“ pabaigoje vedėja Natasha St-Pier, šalies atstovė 2001 metų dainų konkurse, paskelbė, kad, susumavus žiūrovų ir komisijos balsus, pirmąją vietą užėmė grupė „Twin Twin“ su kūriniu „Moustache“. Išsamesni rezultatai atskleisti nebuvo.

Grupė „Twin Twin“ susikūrė 2009 metais ir ją sudaro du broliai Lorent Idir ir François Djemel bei vokalinės perkusijos (angl. beatbox) atlikėjas Patrik Biyik. Kolektyvas pernai išleido debiutinį albumą „Vive La Vie“, o jau po poros mėnesių Danijoje bus išgirsti visos Europos.

Prancūzija, kaip „didžiojo penketo“ narė, pasirodys „Eurovizijos“ finale gegužės 10 dieną. Pernai šaliai atstovavusi Amandine Burgeouis užėmė tik 23-ią vietą.

„Twin Twin“ – „Moustache“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
as uz
as uz
prieš 10 metus

faina ir linksma daina. tik is tikro labai primena stromae – papaoutai

j
j
prieš 10 metus

Klausau daug prancūziškos muzikos, ir kažkodėl man ši daina labai neša į Stromae „Papaoutai”, netgi intonacija ta pati. Tik tiek, kad šiuo atveju „Papaoutai” daug geresnė nei „Moustache”.
http://www.youtube.com/watch?v=oiKj0Z_Xnjc

ramune
ramune
prieš 10 metus

kaip suprantu Daina apie nieką. Tipo turi būti cool. Tralialia ir tiek. Dūzgėms gal ir tinka, bet konkursui kažin.

Liepa
Liepa
prieš 10 metus

Šitie fainuoliai, gal tonacijos per daug nesigirdi, bet užkrečia gera nuotaika, bei įsimintina daina, kurią galima niuniuoti, super!!! Manau Europa jos nesupras konkurse, bet vėliau ją pamėgs ir visur gros 🙂