Eurovizija 2014 (atrankos)

Paskutinį bilietą į finalą Vokietijoje iškovojo „Elaiza“

elaiza
Elaiza (Rolf Klatt nuotr.)

Ketvirtadienio vakarą Vokietijoje dešimt jaunųjų atlikėjų turėjo paskutinį šansą kovoti dėl papildomo bilieto į nacionalinį „Eurovizijos“ finalą „Unser Song für Dänemark“. Kaip rašo oficiali tarptautinio konkurso interneto svetainė eurovision.tv, pasibaigus renginiui paaiškėjo, kad prie jau žinomų septynių kandidatų prisijungs atlikėja „Elaiza“. Finalas vyks kovo 13 d. Kelno mieste.

Jaunųjų atlikėjų koncerte iš viso galima buvo išgirsti dešimt dainų. Išklausę visų pretendentų, šį kartą galutinį žodį, kas verčiausias finalo, tarė televizijos žiūrovai. Visus pasirodymus galite pamatyti NDR puslapyje čia.

Visi jaunųjų atlikėjų koncerto dalyviai:
1. „Elaiza“ – „Is It Right“;
2. Caroline Rose – „Amber Sky“;
3. Bartosz – „Walk Away“;
4. Max Krumm – „Home“;
5. Nicole Milik – „I See Fire“;
6. Simon Glöde – „Blame It On The Boogie“;
7. Valentina – „Love Is Gone“;
8. Cassie Greene – „Not This Time“;
9. Ambre Vallet – „Siehst du mich?“;
10. Melanie Schlüter – „Run“.

„Elaiza“ – tai sceninis trio grupės vardas, kuris labiausiai siejamas su vokiečių ir ukrainiečių dainininkės bei tekstų autorės (ir tuo pačiu grupės vokalistės) vardu. Tikrasis 21 metų merginos vardas – Ela. Nuo 2013 m. ji muzikuoja kartu su dar dviem atlikėjomis – Yvonne (29) groja akordeonu, o Natalie (28) – bosine gitara.

Renginiui dirigavo žymi Vokietijos įvairių laidų vedėja Barbara Schöneberger, o Janin Reinhardt dalyvius kalbino užkulisiuose. Koncerte savo dainą taip pat atliko ir Roman Lob – dainininkas, atstovavęs Vokietijai „Eurovizijos“ dainų konkurse 2012 m. su daina „Standing Still“.

Taigi, visas „Unser Song für Dänemark“ atrankos dalyvių sąrašas atrodo taip:
1. Madeline Juno;
2. „The Baseballs“;
3. Das Gezeichnete Ich;
4. MarieMarie ;
5. „Santiano“;
6. „Unheilig“;
7. Oceana;
8. „Elaiza“.

Kviečiame pasiklausyti jaunųjų atlikėjų koncerto nugalėtojos.

„Elaiza“ – „Is It Right“

Daugiau informacijos apie Vokietijos nacionalinę „Eurovizijos“ atranką galite paskaityti mūsų ankstesniame straipsnyje čia.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus