Eurovizija 2014 (dalyviai)

Ispanija į Euroviziją siunčia Ruth Lorenzo

Ruth LorenzoPaskutinio šio šeštadienio „eurovizinių“ renginių akcentu tapo Ispanijos nacionalinis finalas. Jame komisija ir žiūrovai sprendė, kuris iš 5 dalyvių yra verčiausias atstovauti šaliai šių metų dainų konkurse. Po kelių valandų trukusių pasirodymų, kuriuos surengė ne tik 5 atrankos dalyviai, tačiau ir svečių teisėmis pasirodžiusi 2008 metais Andorai atstovavusi Gisela, buvo paskelbta, kad į Kopenhagą vyks Ruth Lorezno su kūriniu „Dancing in the rain“. Atlikėja surinko vienodą balų kiekį su antroje vietoje likusia Brequette, tačiau Ruth pergalę lėmė didesnis žiūrovų palaikymas. O komisija, kurią sudarė Monica Naranjo, David Bustamante ir Merche, daugiausia balų skyrė atlikėjai Brequette, antroje vietoje pagal žiuri balsavimą liko Ruth Lorenzo.

31-erių Ruth Lorenzo yra geriausiai žinoma kaip 2008 metų Jungtinės Karalystės „X-Faktoriaus“ dalyvė. Mergina tuomet užėmė penktą vietą. Debiutinį singlą Ispanijoje mergina išleido tik 2011 metais ir jis pasiekė 16 vietą populiariausių kūrinių sąraše. Šiemet mergina išleis savo pirmąjį albumą, o ispanų ir anglų kalbomis atliekamas „eurovizinis“ kūrinys „Dancing in the rain“ jau karaliauja Ispanijos muzikos topų viršūnėje.

Primename, jog Ispanija, kaip „didžiojo penketo“ šalis, pasirodys iš karto „Eurovizijos“ finale, gegužės 10 dieną. Pernai metais atstovavusi grupė „El Sueno de Morfeos“ Malmėje užėmė priešpaskutinę, 25-ąją vietą.

Ruth Lorenzo – „Dancing in the rain“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
NUNU
NUNU
prieš 10 metus

Nusimato paskutinis penketukas finale 🙂

Vardas
Vardas
prieš 10 metus

Jap, panašu, kad Ispanija susimovė.

as
as
prieš 10 metus

is geriausiu isrinko blogiausia…

as
as
prieš 10 metus

eurovizinis pilkas standartas. nusibodo jau antroje minuteje. ir vokalas erzinantis

Giedrius M.
Giedrius M.
prieš 10 metus

Brequette buvo žymiai geresnė. Ji laimėjo visas pirmas vietas iš komisijos, o pas žiūrovus liko antra ir to užteko, kad bendrai liktų antra, kažkokia nesąmonė.

Aušrinė Visockytė
Aušrinė Visockytė
prieš 10 metus

graži daina, beeeet.. Brequette kūrinys buvo geresnis.

Gabr
Gabr
prieš 10 metus

Nuostabi daina ir profesionali atlikėja… Bet nežinau ar Europa tai įvertins.

Vilija
Vilija
prieš 10 metus

Man labiau patiko Brequette – Run (Más) ….