Eurovizija 2014 (atrankos)

Švedija: į finalą keliauja Oscar Zia ir Ace Wilder

Oscar ir Ace WilderŠį vakarą Švedijos Geteborgo mieste surengto trečiojo „Melodifestivalen“ pusfinalio metu konkurso finalistų sąrašas pasipildė dar dviem vardais. Šalies publika nusprendė, jog kovo 8 dieną Stokholme tikrai pasirodys Oscar Zia su daina „Yes we can“ bei Ace Wilder su kūriniu „Busy doin’ nothin’“. Du kolektyvai, „State of Drama“, šį vakarą atlikę dainą „All we are“, bei „Outrigger“ su kūriniu „Echo“, pasirodys antrojo šanso etape, kuris vyks vieną savaitę prieš finalą.

Likusiems dalyviams, Dr. Alban su Jessica Folcker, Shirley Clamp, CajsaStina Åkerström bei grupei „E.K.O“ kova dėl galimybės atstovauti Švedijai šį vakarą buvo baigta.

Kitą savaitę scenoje pasirodys jau paskutiniai dalyviai, iš kurių du pateks į finalą, o dar porai atlikėjų bus suteikta galimybė pasirodyti antrojo šanso ture.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Dublinas
Dublinas
prieš 10 metus

Abu mano favoritai pateko – valioo!!! Abiejų pasirodymai nerealūs! Ace Wilder daina išvis žiauriai užkabino! Vakar tik pažiūrėjęs švedų atranką išlėkiau į miestą su draugais, tai visą vakarą niekaip negalėjau užmiršt to gabalo! 🙂

Vardas
Vardas
prieš 10 metus

Oscar Zia „Yes we can“ – Tikras švediško popso pavyzdys. Tačiau jei daina dar pakenčiama, tai atlikėjui tiesiog ne vieta ant scenos..
Ace Wilder „Busy doin’ nothin’“ – Tikiu, kad ši daina daug ką užkabino, bet manęs ne. Galbūt reikėtų paklausyti daugiau kartų.
State Of Drama – All We Are. Neatgaminu kokią Pink (regis Pink) dainą vietomis priemena ši daina. Ir šiaip daina man didelio įspūdžio nepadarė, nors yra artima mano skoniui. Kažkokia dar viena girdėtų melodijų mišrainė.
1. Yohio – To the Ene
2. Ellen B. – Songbird
3. Sanna N. – Undo
4. Panetoz – Efter Solsken
5. Ace Wilder – Busy doing nothing
6. Oscar Zia – Yes We Can

Tomas
Tomas
prieš 10 metus

Ace Wilder Saunolee

me
me
prieš 10 metus

Tai arba rašykit lietuviškai miesto pavadinimą – Gėteburgas, arba originaliai – Göteborg (tariama Joteborj), nes dabar tas Gotenburgas nei šis, nei tas. Nėra Švedijoj tokio miesto 🙂 O apie pačią atranką kol kas nieko negaliu pasakyt, nes eisiu žiūrėt po mūsiškės.