Eurovizija 2014 (dalyviai)

Malta į „Euroviziją“ siunčia kantri muzikos grupę „Firelight“

Firelight
Mario Micallef nuotr.

Šis savaitgalis buvo lemtingas Maltai. Penktadienį, nacionalinės atrankos pusfinalyje, buvo išrinkta 16 finalo dalyvių, o šeštadienio vakarą, susumavus komisijos bei žiūrovų balsus paaiškėjo, jog šalies garbę Kopenhagoje gins kolektyvas „Firelight“. Antrajame pusfinalyje Maltos atstovai pristatys kūrinį „Coming Home“.

„Firelight“ grupė susibūrė mažiau negu prieš metus ir šiuo metu ruošia savo pirmąjį albumą. Penketas, kurį sudaro Michelle Mifsud, Edward Micallef, Tony Polidano, Matthew Ellul bei Leslie Decesare, groja kantri, liaudies bei populiariąją muziką. Artimiausiuose „Firelight“ planuose jau yra naujojo albumo sklaida bei koncertai Maltoje ir kitose Europos šalyse, tačiau dabar kolektyvas turės visai tai derinti su pasiruošimui tarptautiniam „Eurovizijos“ konkursui.

Nors žiūrovai daugiausia palaikymo skyrė atlikėjai Jessikai Muscat, lemtingąjį žodį šįvakar turėjo komisija, kurios balsai lėmė virš 80 proc. galutinio rezultato. Kaip seksis Maltos atstovams, sužinosime jau gegužės 8 dieną.

„Firelight“ – „Coming Home“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Piktas
Piktas
prieš 10 metus

Labai balsai atlikėjų gražūs, bet nuobodokas pasirodymas..

skaistusia
skaistusia
prieš 10 metus

Nieko gero

Gvad
Gvad
prieš 10 metus

Na ka vel Malta siuncia ne tai uz ka daugiausiai balsuoja ju ziurvoai. Iodmu kad dziurovai lemia tik 1/8 daly. Kita sudaro ta komisija.. Pernai buvo tas pats Kevin Borg surinko daugiausiai ziurovu balsu taciau komisija istempe Gianluka Bezina. Na paziuresim kaip cia simet maltai seksis manau tikrai prasciau negu pernai nereiktu taip ignorot ziurovu kurie jau 2met is eiles nori siust geresnes dainas siu metu Jesikos taip pat buvo vertesne kaip ir pernai Kevino.

as
as
prieš 10 metus

O man patiko!!

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.