Eurovizija 2014 (dalyviai)

Gruzijos viltys — „The Shin“ ir Mariko Ebralidze

the-shin Gruzijos transliuotojas GPB antradienio popietę atskleidė vardus tų, kurie gegužės mėnesį atstovaus šaliai tarptautiniame „Eurovizijos“ konkurse. Uždaru komisijos sprendimu į Daniją vyks vyriškas kolektyvas „The Shin“ bei atlikėja Mariko Ebralidze. Tai jau antri metai iš eilės, kuomet Gruzijos atstovai bei daina, kuri bus paskelbta vėliau, išrenkami be publikos balso.

„The Shin“ įkurta 1994 m. Vokietijoje, kur gyveno grupės vokalistai Zaza Miminošvili ir Zurab Gagnidze. Šiuo metu jie, kartu su Mamuka Gaganidze bei Aleksandre Chumburidze, įvardijami vieni iš labiausiai nusipelniusių muzikinių kolektyvų Gruzijoje.

Instrumentinę muziką atliekanti grupė dalyvavo daugybėje pasaulio festivalių, kūrė muziką Tbilisio nacionaliniam teatrui bei kino, televizijos ir radijo laidoms.

29-ių metų Mariko Ebralidze Mariko Ebralidzenuo pat vaikystės mokėsi groti pianinu, dainavo, o prieš keletą metų Pedagoginiame Muzikos Menų Institute įgijo solistės bei mokytojos bakalaurą. Mergina šalyje išgarsėjo dalyvaudama populiariuose muzikiniuose konkursuose.

Primename, kad 2013 metais Gruzijos atstovai Nodi ir Sophie, surinkę 50 taškų, finale liko 15-oje vietoje. Ar „The Shin“ ir Mariko Ebralidze sugebės sužavėti Europą labiau, sužinosime jau už 3 mėnesių. Kolektyvas pasirodys antrajame konkurso pusfinalyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.