Eurovizija 2014 (dalyviai)

Sebalter – Šveicarijos viltis 2014 m. „Eurovizijoje“

sebalterŠį vakarą Šveicarijoje įvyko nacionalinis „Eurovizijos“ finalas „Die Grosse Entscheidungsshow“, kuriame paaiškėjo, kad gegužės mėnesį Kopenhagoje vyksiančiame didžiausiame Europos dainų renginyje šaliai atstovaus atlikėjas Sebalter su daina „Hunter Of Stars“.

Finalo dalyviai ir dainos:
1. „3forAll“ – „Together forever“;
2. Christian Tschanz – „Au paradis“;
3. Natacha & Stéphanie – „Une terre sans vous“;
4. Nino Colonna – „La luce del cuore“;
5. Sebalter – „Hunter of stars“;
6. Yasmina Hunzinger – „I still believe“.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus, skirtus atlikėjams, buvo nuspręsta, kad būtent Sebalter labiausiai vertas atstovauti savo valstybei.

Atlikėjas kilęs iš itališkai kalbančios Šveicarijos dalies, Ticino miesto. Sebalter ne tik dainuoja, bet ir groja smuiku, o jo karjera išties įspūdinga – scenoje skaičiuojami jau 22 metai. Kaip teigia pats atlikėjas, dainą „Hunter Of Stars“ jis sukūrė įkvėptas kelis mėnesius trukusios kelionės po JAV.

Kaip jau rašėme anksčiau, kiekvienas atlikėjas finalo metu atliko po dvi dainas – savo konkursinį kūrinį bei dar vieną laisvai pasirinktą.

Šveicarijos „Eurovizijos“ finale savo dainą „Only Teardrops“ publikai dovanojo pernai metų nugalėtoja Emmelie de Forest.

Prieš tai kiekvienas iš transliuotojo televizijos kanalų (iš viso jų yra 3 — itališkas, prancūziškas ir vokiškas) surengė savo atrankas, iš kurių ir buvo deleguoti atstovai į nacionalinį „Eurovizijos“ finalą. Šį kartą laimė nusišypsojo italų regionui š— būtent jam ir atstovavo Sebalter.

Kviečiame pažiūrėti nugalėtojo pasirodymą nacionaliniame „Eurovizijos“ finale:

Sebalter – „Hunter of stars“:

Primename, kad 2013 m. Šveicarijai atstovavo grupė „Takasa“, kuri Malmės scenoje atliko dainą „You and me“, ir antrajame pusfinalyje užėmė 13 vietą. Ar sėkmė lydės dainininką Sebalter, sužinosime jau gegužės mėnesį.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vardas
Vardas
prieš 10 metus

Šveicarija eilinį kartą įspūdžio man nepadarė. Manau, šveicarams reikėtų keisti atrankos formatą, nes su tokiu formatu jie ir toliau finalą matys kaip savo ausis. Siūlyčiau iškart išrinkti solistą dalyviausiantį konkurse ir prašyti autorių sukurti baladę italų kalba, o tada iš pateiktų kurinių išrinkti geriausią. Kitaip prošvaisčių nematau.

Silvija
Silvija
prieš 10 metus

P.S. daina visiskai nieko gero 😀

Silvija
Silvija
prieš 10 metus

Ka tu cia svaigsti Tomai? gal rimtai vaikas esi? 😀 Varyk nuo pc kol mama neuztvojo 😀

Tomas
Tomas
prieš 10 metus

To Arsec
Agugugugu 😀 neapsiverk tik/

Filipas
Filipas
prieš 10 metus

Nu gera daina tiesa sakant patiko. Finale tikrai bus manau ;D

Arsec
Arsec
prieš 10 metus

Tomas. Maziau komentuok specialiste tu vapse nezino kas kaip bus ir jau is kart sako bus finale uzims tokia ir tokia, nepateks i finala, laimes eurovizija ir t.t. apsiramink neidomu tavo nuomone slysk is cia vaikiskai atrodai.

skaistusia
skaistusia
prieš 10 metus

Nebloga daina, bet man jis su tuo smuikui primena Aleksandrą Rybaką 😀

Tomas
Tomas
prieš 10 metus

Nesuprantu uz ka galima pamylt daina.. i finala nepateks.