Gyvenimas po Eurovizijos

Išleistas naujas Rafaelio Gualazzi singlas!

Raphael-GualazziRafaelis Gualazzi, 2011 metų Italijos atstovas „Eurovizijos“ dainų konkurse, visai neseniai išleido naują singlą, pavadinimu „Il mare“ („Jūra“ ). Dainos premjera įvyko šių metų spalio 29 dieną.

Naujame atlikėjo albume galime išgirsti 4 dainas. Be jau minėtos, čia yra daina anglų kalba „Rainbows“ („Vaivorykštės“) (duetas su prancūzų dainininke Kamile) ir kūriniai italų kalba „Legba“ bei Andriano Celentano dainos interpretacija „Svalutation“.

Baladė „Il mare“ – tai vienos labai populiarios Čarlso Trenet atliekamos prancūzų dainos „La Mer“ interpretacija su lengvu džiazo prieskoniu. Kviečiame įvertinti kūrinį.

Rafaelis Gualazzi – „Il mare“

Jau sklando gandai, kad Rafaelis ketina šiais metais vėl dalyvauti San Remo festivalyje. 2011 m. jis laimėjo San Remo festivalį naujokų kategorijoje su vėliau eurovizine daina tapusiu kūriniu „Follia d’Amore“ („Madness Of Love“). Pernai atlikėjas dalyvavo San Remo festivalyje pagrindinių atlikėjų kategorijoje, kur užėmė 5 vietą su nuostabaus grožio balade „Sai, Ci Basta Un Sogno“ („Jūs žinote, mums reikia tik svajonės“). Kviečiame paklausyti ir šios dainos.

Rafaelis Gualazzi – „Sai, Ci Basta Un Sogno“

Primename, kad 2011 m. Diuseldorfe (Vokietija) vykusiame „Eurovizijos“ dainų konkurse Italijai atstovavęs Rafaelis Gualazzi su 189 taškais užėmė 2 vietą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus