Eurovizija 2014 (atrankos)

Juodkalnijos atstovas – Sergej Ćetković

juokdsergŠiandien surengtoje spaudos konferencijoje nacionalinis Juodkalnijos transliuotojas RTCG paskelbė, kad gegužės mėnesį į Kopenhagą, kur vyks „Eurovizijos“ dainų konkursas, važiuos Sergej Ćetković. Kaip informuoja eurovision.tv, šiais metais buvo pasirinkta uždara atranka, o daugiau detalių apie dainą bus paskelbta artimiausiu metu.

Paties atlikėjo teigimu, pasiūlymų „Eurovizijoje“ atstovauti Juodkalnijai jis yra gavęs ne vieną kartą, tačiau sutikti nebuvo lengva. Vis dėlto Sergejus tikisi, kad konkurse neteks per daug taikytis prie muzikos stilių, ir pats galės atlikti savo mėgstamą muziką.

Sergej Ćetković gimė Podgoricoje (dabartinė Juodkalnijos sostinė). Būdamas vos 7 metų amžiaus, jau dainavo grupėje „Vatrena Srca“. Nuo 1998 m. pradėjo solinę karjerą, 2000 m. išleido pirmąjį albumą. Kaip ir daugelis Balkanų regiono atlikėjų, Sergejus gali pasigirti populiarumu ne tik savo gimtinėje, tačiau ir aplinkinėse valstybėse.

Kviečiame paklausyti kelių senesnių Juodkalnijos atstovo dainų.

Pisma“:

„Budi mi pri ruci“:

Juodkalnija – pakankamai jauna valstybė (2006 m. Serbija ir Juodkalnija buvo padalytos į atskiras dalis), „Eurovizijoje“ pradėjo dalyvauti tik 2007 m. ir iki šiol dar nepasiekė įspūdingų rezultatų. Kaip Juodkalnijai atstovaujančiam atlikėjui seksis didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje, pamatysime gegužės mėnesį.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus