Eurodiena.lt

„Eurodienos apdovanojimai 2013“: labiausiai neįvertinti pusfinalių bei finalo pasirodymai

EA2013LOGO3„Eurodienos apdovanojimai 2013“ – tai projektas, skirtas Lietuvos publikai simboliškai išrinkti bei paminėti tuos, kurie šių metų „Eurovizijoje“ buvo geriausi. Daugiau informacijos apie apdovanojimų eigą, taip pat nuorodas į kitas apdovanojimų kategorijas rasite, paspaudę čia.

Geriausias į finalą nepatekęs pasirodymas: šiais metais po kiekvieno pusfinalio atsisveikinome vos su 6–7 šalių atstovais, tačiau neabejojame, kad kai kurie iš jų, Jūsų manymu, buvo verti finalo scenos. Kol nėra sukurta tobula balsavimo sistema, belieka bent simboliškai išrinkti labiausiai nuvertintus pusfinalių dalyvius. Šioje bei kitose nominacijose galite pasirinkti ne daugiau kaip 5 šalis.

[polldaddy poll=”7357093″]

 

Labiausiai neįvertintas finalo pasirodymas: žiūrovo nuomonė ir „Eurovizijos“ rezultatai dažnai būna gana skirtingi. Gal užėmęs 18 vietą dalyvis Jums buvo vertas pirmojo trejeto? O gal lentelės pabaigoje likusį pasirodymą norėjote matyti bent jau dešimtuke? Galbūt 10 vietos savininkas, anot Jūsų, buvo vertas pergalės? Kviečiame rinkti labiausiai neįvertintus finalo pasirodymus.

[polldaddy poll=”7357230″]

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.