Eurodiena.lt

Prasideda „Eurodienos apdovanojimai 2013“!

EA2013LOGO3

Jau netrukus pakviesime Jus, „Eurodienos“ skaitytojus, jau penktą kartą vyksiančiuose „Eurodienos apdovanojimuose“ išrinkti 2013 metų „Eurovizijos“ konkurso geriausius. Kasmečiai rinkimai nuo pat 2009-ųjų rengiami siekiant simboliškai išrinkti bei paminėti tuos, kurie gegužės mėnesį nuaidėjusio dainų konkurso metu labiausiai sužavėjo Lietuvos žiūrovą. Rugpjūčio bei rugsėjo mėnesį, neatsižvelgdami į konkurso rezultatus, kartu rinksime nugalėtojus net 16-ai skirtingų kategorijų.

2013 metų „Eurodienos apdovanojimai“ vyks tokia tvarka:

  • Rugpjūčio 22–31, kasdien pristatydami po dvi apdovanojimų kategorijas, kviesime Jus balsuoti ir rinkti nominantus. Kiekvienoje iš 16 kategorijų į kitą etapą pateks po 5 šalių atstovus: 3 iš jų išrinksite Jūs, kitus 2 – „Eurodienos“ tinklalapio komanda.
    „Eurodienos“ kolektyvas taip pat pasilieka teisę nuspręsti, kad kuris nors vienas iš 3 skaitytojų iškeltų kandidatų nėra vertas atitinkamos nominacijos, ir tokiu atveju jį pakeisti užėmusiu 4 vietą skaitytojų balsavime.
  • Spalio 10–lapkričio 24 dienomis, antrajame etape, viską spręsite tik Jūs, kiekvienoje kategorijoje balsuodami už 1 iš 5 nominantų.
  • „Eurodienos apdovanojimų“ rezultatai bus paskelbti pirmąją gruodžio savaitę.

Siekdami užtikrinti rinkimų objektyvumą, „Eurovizijos“ geriausius rinksime tik iš užsienio šalių atstovų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.