Eurovizija 2014 (dalyviai)

Pirmoji 2014 metų „Eurovizijos“ dalyvė – trečią sykį iš eilės San Marinui atstovausianti Valentina Monetta

ValentinaSan Marino televizija šiandien pasirašė susitartimą, pagal kurį kitų metų šalies atstovė „Eurovizijoje“ vėl bus Valentina Monetta. Susirinkime, kuriame buvo priimtas toks sprendimas, taip pat dalyvavo merginos prodiuseris ir dainų autorius Ralph Siegel, taip pat meno vadovas Fabrizio Rays.

Po tokio ankstyvo sprendimo, praėjus vos mėnesiui po šiųmetinės „Eurovizijos“, apie kūrinio išrinkimo būdą Valentinai dar nebuvo kalbama. Visgi, tikėtina, jog dainą atlikėjai vėl parašys Ralph Siegel.

Velantina Monetta, pasirodžiusi Danijoje, taps ketvirtąja atlikėja konkurso istorijoje, atstovavusia savo šaliai trejus metus iš eilės. Kiti trys atlikėjai – pirmuosiuose trijuose „Eurovizijos“ konkursuose dalyvavusios Lys Assia iš Šveicarijos bei Corry Brokken iš Nyderlandų, taip pat 1964–1966 metais Austrijai atstovavęs Udo Jürgens.

Primename, jog 38-erių Valentina Monetta buvo grupių „Tiberio“, „Parafunky“ narė, kur dainavo soulo, ritmenbliuzo ir hiphopo stiliaus dainas. 2012 metais atlikėja pirmą kartą pasirodė „Eurovizijos“ scenoje, tačiau kūrinys apie socialinius tinklapius „The Social Network Song“ vietos finale neiškovojo. Vos prieš mėnesį Valentina antrąsyk atstovavo San Marinui, ir nepaisant to, jog kūrinio „Crisalide“ šansai įveikti pusfinalio barjerą buvo vertinami pakankamai neblogai, rezultatai parodė, jog prognozės buvo klaidingos – šalis užėmė 11 vietą ir į finalą nepateko.

Valentinos Monettos pasirodymai 2012 ir 2013 metų „Eurovizijose“

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Laurynas
Laurynas
prieš 10 metus

valio man abu pasyrodymai patinka 2012 2013 pirma 14 anrta 11 o tercia karta gal bus bent 10 ir pateks i finala.gal siektiek ir atsibodo vis taspats bet maza salis dodel tai ir yra san marinas ne 30000gyventoju neturi tei reikei supras kodel tiek daug sykiu siuncia tapaty zmanogu.

skaistusia
skaistusia
prieš 10 metus

Na man čia atrodo nesąžininga trečia kartą iš eilės siųsti tą patį atlikėja, kuris net į finalą nepateko. Kažkaip konkurencijos nėra, kad kiti atlikėjai galėtų su ją konkuruoti.

Girlscancry
Girlscancry
prieš 10 metus

2012 metų Eurovizijoje jos pasirodymas ir daina buvo tragiška. Šių metų geresnis pasirodymas, bet nieko įspūdingo. Ji kaip atlikėja neįsimenanti. Argi San Marinas neturi kažko geresnio, nes tikrai garantuoju, kad su ja ir 2014 metais į finalą nepateks.

S
S
prieš 10 metus

Pastaba: Valentinai 38 metų, ne 29.

Hideo
Hideo
prieš 10 metus

Jo turėtų nemeluuot kad tik dainą būtųtokia gera kaip šiemet ir dar geresnė ;))

Lukis
Lukis
prieš 10 metus

Kaip sakoma, trečias kartas nemeluoja. 😀

Žymantas
Žymantas
prieš 10 metus

O aš visai džiaugiuosi, nes šiemet jos pasirodymas tikrai buvo labai geras 😉 Galėjo patekt San Marinas, gal bent kitais metais pateks…

Justas
Justas
prieš 10 metus

Na kas per daug tas nesveika.. Nors aišku, tokiai mažai šaliai sunku rasti kažką naują.