Eurovizija 2009 (dalyviai)

„De Toppers“ daina išrinkta [atnaujinta]

      Neseniai pasibaigusiame „Nationaal Songfestival 2009“, kuriame „De Toppers“ trijulė atliko šešias dainas, iš kurių buvo išrinkta ta vienintelė skambėsianti ant „Eurovizijos“ scenos Maskvoje. Kaip žinia, daina buvo renkama ne vien žiūrovų — komisija taipogi „įkišo savąjį trigrašį“, tačiau jos sprendimas sudarė tik 30 procentų viso sprendimo, likusius 70 procentų galios turėjo žiūrovai.

   Tad… Olandijos atstovai 2009-ųjų metų „Eurovizijoje“ atliks dainą „Shine“ (dainos autoriai: Bas’as van den Heuvel’is ir Ger’as van de Westelaken’as)

„De Toppers“ „NSF 2009“ atlieka dainą „Shine“ 

 

Kaip paaiškėjo po šio šou surengtoje spaudos konferencijoje, toks žmogus kaip Ger’as van de Westelaken’as (vienas iš dainos autorių) visai neegzistuoja. Pasirodo, vienas iš „De Toppers“ trijulės — Gordonas — kartu su Bas’u van den Heuvel’iu ir yra šios dainos autoriai. Kiti du atlikėjai — Rene bei Jeroen’as — apie šį pokštą tvirtina nieko nežinoję.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Anonimas
Anonimas
prieš 15 metus

eurovizijos standartas, linkiu jiems nepasisekimo.

Artūras
Vienas iš trijų pirmųjų „Eurodienos“ redaktorių, 2008 - 2010 metais pranešęs daugiau kaip 200 „Eurovizijos“ naujienų konkurso fanams Lietuvoje.