Eurovizija 2013 (dalyviai)Fanai

„Barbara Dex“ apdovanojimas – merginų trijulei iš Serbijos

Moje 3 SerbijaKasmetinų „Barbara Dex“ apdovanojimų, kuriuose renkami blogiausiai apsirengę „Eurovizijos“ dalyviai, nugalėtojomis šiemet tapo Serbijai atstovavusios grupės „Moje 3“ merginos. Iš net 2747 sulauktų balsų, 967 internautai pareiškė, jog neskoningiausiai šių metų „Eurovizijoje“ apsirengusios buvo serbės.  Beje, ši šalis „Barbara Dex“ apdovanojimą pelno jau antrą sykį – 2010 metais šaliai atstovavusio Milan Stankovič apranga taip pat buvo išrinkta prasčiausia.

Surinkęs 544 balsus, antrojoje vietoje liko Rumunijos atstovas Cezar, o trejetuką užbaigia Izraelio atstovė Moran Mazor.

Prasčiausiai apsirengusiųjų dešimtukas:

  1. „Moje 3“ (Serbija) – 967 balsai;
  2. Cezar (Rumunija) – 544 balsai;
  3. Moran Mazor (Izraelis) – 296 balsai;
  4. Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko (Albanija) – 150 balsų;
  5. „Who See“ (Juodkalnija) – 110 balsų;
  6. „PeR“ (Latvija) – 79 balsai;
  7. Lozano & Esma (Makedonija) – 65 balsai;
  8. Robin Stjernberg (Švedija) – 49 balsai;
  9. Aliona Lanskaja (Baltarusija) – 45 balsai;
  10. Dina Garipova (Rusija) – 41 balsas.

Primename, kad Barbara Dex – belgų dainininkė, atstovavusi savo šaliai 1993 metais „Eurovizijos“ konkurse. Jos scenos drabužius ironiškai sukritikavo žurnalistai, todėl buvo nuspręsta Barbaros vardu pavadinti prizą, skiriamą už blogiausius konkurso apdarus.

Prieš metus rinkimuose triumfavo albanė Rona Nishliu, 2011 metais apdovanojimas keliavo Gruzijos atstovams – grupei „Eldrine“. Visą nuo 1997 metų rengiamų rinkimų nugalėtojų sąrašą galite rasti paspaudę čia.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
sveiki :)
sveiki :)
prieš 10 metus

as uz albanija netycia balsavau nes nespejau salies pasirinkti ir paspaudiziau patvirtinimo mygtuka 😀

S
S
prieš 10 metus

Ai, gal už Albaniją balsavo, nes matyt, nespėjo pakeisti šalies į kitą 😀

S
S
prieš 10 metus

Ką čia Švedija veikia, tai ja nepanimaju. Absurdas grynas. Bet dar didesnis – ką čia veikia ALBANIJA, tie rokeriai to neverti! Net ir rusė bei makedonai (matyt, buvo nelabai gražūs Esmos apdarai. Juk ji čigonė, jai reikėtų atleist, žinoma).

Rumunas turėjo laimėt – operinis gėjiškas dubstepo drakula. 😀 Arba izraelietė su didele iškirpte. O serbės – taip pat kažkokios čiūčeliūlios iš darželio atpuškavo į ESC pašokinėt ir dar, atsiprašant, kekšiškai pakvailiot… Eurovizija ar totalus nupušimas? Geriau jie, pasak Delfyje pakomentavusio, tenisą žaistų negu „madas” demonstruotų ant ESC scenos. Vot.

Bet 2010-ais jie už neskoningiausią aprangą titulo ne-nu-si-pel-nė. Moldova buvo baisiau. Arba Latvija. Arba Airija. Arba bus ir lietuviai su tais triūsikėliais. 😀

O kodėl čia nėra mūsiškio? Jis lygtai atrodo kaip po kokio baliaus su draugais į namus traukiniu skubėjęs ir užmigęs kam nors ant peties buvo vėl girdomas alkoholio iki nusitašymo 😀 😀 😀 O jei rimtai, tai nestumiu ant aprangos. Frakas jam buvo šiaip sau. 😉