Eurovizija 2013 (renginys)

Antrąsias repeticijas pradeda Slovėnija, Estija ir Austrija

Slovenija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Šiandien prasidėjo antrosios pirmojo pusfinalio dalyvių repeticijos. Pirmoji scenoje pasirodė Slovėnijos atstovė (susikeitusi repeticijos laiku su Austrija). Šios šalies pasirodyme išvengta didesnių pakitimų nuo pirmosios repeticijos. Hannah dainuoja mėlynai apšviestoje scenoje, su ja dvi pritariančiosios vokalistės ir gan įdomų choreografijos numerį atliekantys „Maestro“ šokėjai; visi vilki juodos spalvos drabužius. Scenoje pakankamai daug veiksmo, tad pasirodymas neturėtų pasirodyti nuobodus, tačiau ar to pakaks sužavėti Europą, paaiškės tik kitą antradienį.


Estija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Antroji scenoje pasirodė Estijos atstovė Birgit. Mergina vilki jau pirmadienį matytą baltą suknelę, scenoje jai dainuoti padeda trys pritariantieji vokalistai. Lyrinę baladę atliekanti mergina pradžioje kūrinio beveik nejuda, vėliau nevengia vaikščioti po sceną. Tamsiame fone nuolatos šmėžuoja žalsvos spalvos netaisyklingos linijos, sudarančios įvairias figūras. Vokalo prasme Birgit dainą atlieka puikiai ir turbūt sulauks nemažo palaikymo iš komisijos, tačiau gan sunku prognozuoti, kaip šį kūrinį įvertins žiūrovai.


Austrija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Po Estijos atėjo metas repetuoti pirmuoju numeriu kitą antradienį dainuosiančiai Austrijos atstovei. Mergina, kaip ir pirmosios repeticijos metu, ir pritariantieji vokalistai pasirodė su sceniniais drabužiais. Pasirodymo metu dominuoja violetinė spalva,  kūrinio pradžioje ant scenos iš viršaus yra nuleistos baltai šviečiančios pailgos stačiakampės figūros, tačiau vėliau jos pakyla. Kalbant apie Natalios, vokalą jokių problemų nekyla, o apibendrinant visą pasirodymą galima teigti, jog Austrijos šansai patekti į finalą yra dideli.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

12 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
EJ
EJ
prieš 10 metus

Estijos daina labai graži ir maloni ausiai,bet nemanau ar norės miegoti kitų šalių žiurovai,kai vyksta toks konkursas,o jai rimtai aišku kad ji pateks į finalą.Slovėnijos daina visada buvo ir yra man favoritė,nors retkarčiais nuobodu,bet aš per 2 d. Iišmokau dainos žodžius,geros emocijos kyla ją beklausant,tad tebunie ji pateks į finalą.Austijos daina labai graži ir įsimintina,nėra apie ką daugiau kalbėti,pateks ji į tą finalą ir pasieks dešimtuką…

k
k
prieš 10 metus

Estija migdo.

EJ
EJ
prieš 10 metus

Man Slovėnijos dainininkė patiko ir aišku patinka,tikiuosi iš jos FINALO!!!

tag
tag
prieš 10 metus

Ne i tema, bet tos garsenybiu iskarpos scenos dalis?

Karolis
Karolis
prieš 10 metus

Teigiamai vertinu tik austrę, estė nuvylė… Tas jos vaikščiojimas labai keistai atrodo, o Slovėnija kaip ir visada šita daina: žodžiai – sau, muzika – sau.

Indrė
Indrė
prieš 10 metus

Visos trys dainos nei labai patinka, nei labai nepatinka. Bet va, kas patiko, tai Slovėnijos šokėjai.

N
N
prieš 10 metus

Man patiko visų trijų pasirodymai, bet nei viena iš jų nelaimės.

vardas
vardas
prieš 10 metus

visos 3 dainos nuobodzios ir neidomios.
o nuobodziausia- este

edvis
edvis
prieš 10 metus

del sito irgi pritariu;D

Brat2va
Brat2va
prieš 10 metus

bet austrija maloniausia.

edvis
edvis
prieš 10 metus

man irgi visi 3 pasirodymai geri

Nestas
Nestas
prieš 10 metus

visi 3 pasirodimai yra nuostabus !!