Eurovizija 2013 (renginys)

Pirmoji Andriaus Pojavio repeticija Malmėje

lietuva repeticija - 1

lietuva repeticija - 2
Thomas Hanses (EBU)

Antradienio popietę į „Eurovizijos“ sceną atėjo metas lipti ir Lietuvos atstovui Andriui Pojaviui. Kaip ir planuota, vaikinui talkina keturi pritariantieji vokalistai. Visas penketas vilki juodai; Andrių iš tamsiai violetinio scenos fono išryškina po striuke dėvimi balti marškiniai.

Lietuvos pasirodymas išlieka paprastas ir mažai kuo skiriasi nuo to, kurį matėme atlikėjo paramos koncerte vasario mėnesį. Tiesa, kaip pastebi užsienio spaudos atstovai, stebintys repeticijas per ekranus Malmėje, Andriaus bandymas žaisti su kameromis nėra iki galo atidirbtas ir kol kas atrodo keistai.

Nors oficialiai pateikiamame vaizdo įraše atlikėjas užsidėjęs tamsius akinius, portalui lrytas.lt Andrius teigė, jog per paskutinį dainos atlikimą tai padarė dėl akis varginančių šviesų.

Antrojo repeticija Lietuvos laukia penktadienį. Tuo tarpu šeštadienį Andrius viešės netoli Malmės vykstančiame lietuvių bendruomenės renginyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

21 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Karolis
Karolis
prieš 10 metus

Viskas čia puikiai. Svarbu jis charizmą turi ir gerai su kamerom, kad padirbtų. Visa kita tik detalės. Dabar bus renkama ne apranga, o daina.

Misamis
Misamis
prieš 10 metus

Dar visai neblogai (: Gana gražu, normaliai atrodo.

edvis
edvis
prieš 10 metus

Tikekimes Andrius pateks nors daina man nelabai patinka bet isiklausus tokia nieko klausyti galima laikome kumscius antradieni

Tauras
Tauras
prieš 10 metus

Ko jūs čia, verksniai, panikuojat dėl tos aprangos, akinių, fono, šviesų ir t.t.? Pasižiūrėkit praėjusių metų pirmąsias repeticijas įvairių šalių ir sulyginkit su antrosiomis repeticijomis ir t.t. Pamatysit, kad šviesos, spalvos, aprangos ar net fonai būna pakeista, pakoreguota beveik visų šalių pasirodymuose. Ir galutinis pasirodymas būna kur kas geresnis, nei pirmoji repeticija.. Jau vemt verčia nuo jūsų visų „verkšlenimų”!! Nieko daugiau nemokat kaip tik zyst, žliumbt, myžt į kelnes ir dar velniai žino ką daryt!! Amžinai nepatenkinti!! Pasižiūrėkit ką kitos šalys siunčia, tai mūsų daina bendrame kontekste dar labai gerai skamba ir tikiu, kad ir pasirodymas bus geras… O tie, kurie palaiko Andrių kaip ir aš – ŠAUNUOLIAI :)))

k
k
prieš 10 metus

Nėr blogai, nėr gerai, įdomu kaip kameros parodys.

Lidija
Lidija
prieš 10 metus

Hmmm. Manau mus kritikuoti turi kiti, o mes, lietuviai, turim palaikyti Andriu. Viską pamatysim per generalinę repeticiją. 🙂 Reikia tikėti, o jūs jau nuvertinat Andriu!. Ech, mes kaip visada…………………… Lietuviai……

me
me
prieš 10 metus

Didžiausio Lietuvos dienraščio internetinis puslapis rašo, kad su akiniais dėl to, kad jo akys greitai pavargsta nuo šviesų, foną parinko vaizdo režisieriai švedai, aprangos nekeis, o plaukuoseną patvarkys prieš pat konkursą.

Skaistusia
Skaistusia
prieš 10 metus

To Greta.
Čia negeneralinė repeticija. Todėl čia ne apranga ne oficiali

Ho
Ho
prieš 10 metus

O man labai patinka, butu atrode solidziau jei butu ne violetiniai o balti, sviesus trikampiai su tamsesniais ar juodais elementais , daina gera, „nenuciulpta” ir nesaldi, paprasta nuosirdi, tuo turetu issiskirt 🙂

Inga
Inga
prieš 10 metus

Kvepia nepatekimu į finalą..Na,nieko,gal kitamet ką nors geresnio išrinksim..

Reifas
Reifas
prieš 10 metus

kitu drabuziu neturi? kaip bomzas atrodo visur su tais paciais vaiksto ir dainuoja nu ziauru dar ta barzda rmt galetu apsiskust ir plaukus susitvarkyt nrml pasisiaust ar susisukuot o dbr kaip senis..

ramune
ramune
prieš 10 metus

Žmonės, nustokit panikuot, čia gi tik pirmoji repeticija. Pakeis tą aprangą.

Furija
Furija
prieš 10 metus

Dėl akinių tai parašė… O čia visai neblogai surepetavo, aš manau 😉

ViktorasViGo
ViktorasViGo
prieš 10 metus

Reikėjo marškinius violetinius pasirinkt būtų buvę geriau

Greta
Greta
prieš 10 metus

nepatinka man apranga.. pernelyg kasdieniskas.. reikia paivairint, negi taip nuobodziai ir paliks?

Juozukas
Juozukas
prieš 10 metus

nu bet tikrai, butu paskambine mantukui….sutvarkytu jo ivaizdi

mynde
mynde
prieš 10 metus

ar man vaidenas, ar jis tikrai dainuoja su akiniais nuo saules. prasau pasakykit kad vaidenas…

Žymantas
Žymantas
prieš 10 metus

Ai aišku 🙂
O šiaip tai man labai patinka parinktas fonas :p Ir dainuoja geriau nei per atrankas Lietuvoje!!

Kotryna
Kotryna
prieš 10 metus

Ir vėl kaip kiekvienais metais fonas mūsų lieviausias. Žmonės, pakeiskit tuos rožinius trikampius po galias, sugalvokit ką nors orginalesnio!

Žymantas
Žymantas
prieš 10 metus

Kad dar net ne 18:13, o tipo tada straipsnis paskelbtas :DD

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.