Eurovizija 2013 (dalyviai)

Azerbaidžanui „Eurovizijoje“ atstovaus Farid Mammadov

Vieną paskutinių nacionalinių finalų šiųmetinių atrankų sezone surengė Azerbaidžanas. Šį vakarą dėl galimybės atstovauti šiai valstybei susirungė dešimt dalyvių. Beveik dvi valandas trukusio renginio metu nugalėtoju buvo paskelbtas Farid Mammadov. Vaikinas šį vakarą publikai pristatė kūrinį „Hold Me“, kurį jau po poros mėnesių atliks „Eurovizijos“ scenoje.

Tarp nacionalinio finalo svečių buvo ir pastarieji du Azerbaidžano atstovai — 2011 metais dainų konkursą laimėjęs Eldar bei pernai savos šalies scenoje dainavusi Sabina Babajeva.

Farid pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 16 dieną.

Farid Mammadov — „Hold Me“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

11 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Super
Super
prieš 10 metus

Super daina , tekiuos paims gera vieta : ))

Hideo
Hideo
prieš 10 metus

manau Azerbaidžanassu savoAtsovu Faridu turėtu tikrai aukštą vietą imt 😉 beje Azerbaidžanasjau yra laimėjes 1, 3, 4 ir 5 vietas penketuke betruksta tik 2 ir bus pabuve visose penketukovietose 😉 bet žinoma linkiu pirmos vietos :)) arba bent jau tikraididžiiuliopasisekimo finale 😉 t.y.vėl užimt kokia vieta penketuke 😉 ar bent dešimtuke 😉 Lietuvai to ir linkiu 🙂 daina šiemet tikrai tokia kuriosgalima klausytis, tiesa būtu dar aloniau klausytisjei M. Tyla nebūtų nagųir savo trigrašio prikišes 🙂

virginija
virginija
prieš 10 metus

super

lineta
lineta
prieš 10 metus

Puikiai 🙂 viena geriausių dainų, drįstu sakyti kad vos ne geriausia 🙂 klausau ir neatsiklausau 🙂 jau labai labai graži :))

Liepa
Liepa
prieš 11 metus

super

Hideo
Hideo
prieš 11 metus

Azerbaidžanas vėl mano dešimtuke bus 😉 Nuo pat debiuto Azerbaidžanas nėkarto manes nenuvylė savo dianom patiko labai su kiekviena daina 🙂 Aerbaidžanasgerai varo 🙂 ir jis dar nekarto nebuvo nepatekes i finala 😉 nemanau kad ir šikart turėtu nepatekt. daina viena iš geriausių šiemet 😉 ir dar vis nebuvo už geriausiujų 10-tuko ribos finaliniam balsavime 😉

ViktorasViGo
ViktorasViGo
prieš 11 metus

PUIKU

lala
lala
prieš 11 metus

bet čia įrašas blogas, šičia daug geriau skamba http://www.youtube.com/watch?v=IM-61WC0d9c

lala
lala
prieš 11 metus

Gražiausia daina is isrinktu 🙂

Tomas
Tomas
prieš 11 metus

Pati ismok rasyt 🙂 , daina labai patiko , finale turetu auksta vieta pasiimt 🙂

Saule
Saule
prieš 11 metus

on v noty ne popadajet:)..koshmar..pouchis notnoj gramate