Eurovizija 2013 (dalyviai)

Rumunija apsisprendė – į „Euroviziją“ keliauja Cezar Florin Ouatu

Dvi savaites vykęs atrankų maratonas šiandien buvo vainikuotas nacionaliniu finalu, kurio metu Rumunija išsirinko atlikėją, gegužės mėnesį šaliai atstovausiantį didžiojoje „Eurovizijoje“. Renginys truko daugiau nei tris valandas, o jį vedė net keturi žinomi asmenys – Andreea Bănică, Marius Rizea ir 2010 metų Rumunijos atstovai „Eurovizijoje“ Paula Seling bei Ovi Cernăuțeanu. Renginį lydėjo ne tik atlikėjų, bet ir vedėjų pasirodymai.

Susumavus komisijos bei žiūrovų balsus iš 12 dalyvių išaiškėjo tas vienintelis, kuriam bus suteikta galimybė atstovauti šiai šaliai gegužės 14-ąją dieną vyksiančiame antrajame konkurso pusfinalyje. Surinkęs daugiausia simpatijų šįmet Rumunijai atstovaus atlikėjas Cezar su kūriniu „It’s my life“.

Gimęs 1980 metais muzikantų šeimoje Cezar per itin trumpą laiką išmoko groti pianinu bei fleita. 2001 m. įstojo į konservatoriją „Giuseppe Verdi“ Milane ir ją baigęs 2004 metais, pradėjo savo operos tenoro karjerą. Nuo to laiko Cezar Rumunijoje yra žinomas, kaip garsus operos tenoras laimėjęs daugelį muzikinių apdovanojimų bei tarptautinių konkursų.

Primename, kad praeitais metais „Eurovizijoje“ Rumunijai atstovavęs kolektyvas „Mandinga“, finale surinkęs 71 tašką, užėmė 12-ą vietą.

Cezar Florin Ouatu „It’s my life“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
k
k
prieš 11 metus

Fail.

Meile
Meile
prieš 11 metus

Labai gera daina . tarp mano isrinktuju yra pirma 🙂 Tikrai pasieks gera vieta 🙂

opium
opium
prieš 11 metus

Kakutis.

Skaistusia
Skaistusia
prieš 11 metus

Į finalą pateks, bet ar aukštą vietą paims abejoju