Eurovizija 2013 (atrankos)

Šiandien rinksis Bulgarija ir Serbija, o Izraelyje — „antrojo šanso“ laida

Šį vakarą nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ vyks trijose šalyse. Bulgarijoje paaiškės kūrinys, kurį šalies atstovai — Elitsa Todorova & Stojan Jankoulov — atliks Malmėje. Serbijoje vyks „Beovizijos 2013“ finalas, o Izraelyje trys dalyviai „antrojo šanso“ laidoje grumsis dėl paskutinio kelialapio į ketvirtadienį vyksiantį finalą.

Visų nacionalinių finalų rezultatą galėsite spėti ir Jūs, taip dalyvaudami „Eurodienos“ žaidime. Taip pat kviečiame visus į „Eurodienos“ pokalbių „Skype“ kambarį, kuriame kasdien galėsite diskutuoti „Eurovizijos“ klausimais, dalytis įspūdžiais iš stebimų nacionalinių atrankų su kitais žiūrovais ir ne tik.


20.45 val. Bulgarijoje prasidės laida, kurios metu šaliai Švedijoje atstovausiantys Elitsa Todorova & Stojan Jankoulov atliks tris kūrinius, iš kurių vieną, su kuriuo duetas pasirodys „Eurovizijoje“, rinks žiūrovai ir komisija.

Kūriniai:

  • „Dzupai, Libe Boso“ (su Skiller & Jahmmi);
  • „Kismet“;
  • „Samo Shampioni“.

Renginį galėsite stebėti ir Jūs, paspaudę šią nuorodą. Taip pat iki pat finalo pradžios kviečiame visus dalyvauti mūsų žaidime ir spėti, kuris kūrinys bus išrinktas geriausiu.


22.00 val. — „Beovizijos“ finalo Serbijoje pradžia. Vakar šalies publika pusfinalio metu išsirinko penkis geriausius dalyvius, kurie šį vakarą dar kartą žengs ant scenos:

  1. Saška Janković — „Duga u tvojim očima“;
  2. SKY’s — „Magija“;
  3. Dušan Svilar — „Spas“;
  4. Marija Mihajlović — „Halo“;
  5. Moje 3 — „Ljubav je svuda“.

Į Malmę vyksiantį atlikėją ir kūrinį balsuodami telefonu rinks žiūrovai. Renginio transliacija bus pasiekiama oficialioje „Eurovizijos“ svetainėje.

Iki pat finalo pradžios kviečiame visus dalyvauti mūsų žaidime ir spėti nugalėtoją.


Po trijų pusfinalių devyni dalyviai jau užsitikrino vietas Izraelio nacionalinės atrankos finale. Ketvirtas vietas užėmę atlikėjai šį vakarą kovos dėl paskutinio bilieto į finalą. Finalistą rinks komisija ir žiūrovai.

Dalyviai:

  • Judah Gavra — „We’re beautiful“;
  • Yarden Tzur — „Replace You“;
  • Nicki Goldstein — „We Are One“.

„Antrojo šanso“ turą nuo 20.00 val. galėsite stebėti, paspaudę čia.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus