Eurovizija 2013 (dalyviai)

Ispanijos atstovai „Eurovizijoje“ pasirodys su kūriniu „Contigo hasta el final“

Antradienio vakarą Ispanijoje buvo surengta laida, skirta išrinkti kūrinį, su kuriuo šalies atstovai, grupė „El Sueno de Morfeo“, pasirodys 2013 metų „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Pusantros valandos trukusio renginio metu kolektyvas atliko tris nacionalinei atrankai skirtus kūrinius, iš kurių geriausią balsuodami rinko žiūrovai ir komisija. Žiuri sudarė 2002 metais Ispanijai atstovavusi Rosa Lopez, šalies „Eurovizijos“ komentatorius Jose Maria Iñigo ir šiemet Italijai atstovausiantis Marco Mengoni. Svečių teisėmis pasirodė ir kartu su „El Sueno de Morfeo“ bendrus kūrinius atliko italų atlikėjas Nek, grupė „La Musicalité“, Alex Ubago bei pernai šaliai atstovavusi Pastora Soler. Pastaroji taip pat atliko dainą „Quedate Conmigo“ su kuria pernai Baku mieste vykusiame dainų konkurse iškovojo 10-ą vietą.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, jog grupė „El Sueno de Morfeo“ Malmėje atliks kūrinį Contigo hasta el final. Ispanija yra viena iš „didžiojo penketo“ šalių, todėl kolektyvas pasirodys „Eurovizijos“ finale, gegužės 18 dieną.

Daugiau apie kolektyvą galite paskaityti ankstesniame „Eurodienos“ straipsnyje.

„El Sueno de Morfeo“ – ƒContigo hasta el final:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
skaiste
skaiste
prieš 11 metus

prasmingi, grazus zodziai apie pasiryzima kartu nugyventi visa gyvenima kartu, nepaisant sunkumu, mylimojo nesama sviesa, manau, yra bene stipriausia kurinio vieta, nes melodija – pernelyg monotoniska. bet, is esmes, man patinka:)

Ramune
Ramune
prieš 11 metus

nesuprantu, negi liaudziai atrodo, kad daina tinkama? Absoliuciai nieko idomaus ir naujo. Daug triuksmo ir viskas.

...
...
prieš 11 metus

Nekabina