Eurovizija 2013 (dalyviai)

Pristatyta Rusijos daina „What If“

Vos prieš kelias minutes Rusijos nacionalinis transliuotojas viešai paskelbė šalies atstovės Dinos Garipovos atliekamo kūrinio „What If“ vaizdo įrašą. Šią dainą mergina jau po mažiau nei trijų mėnesių pristatys visos Europos publikai, pirmojo 2013 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso metu, gegužės 14 dieną, o jei pavyks patekti į finalą, Dina dainuos ir gegužės 18 dieną.

Daugiau apie atlikėją galite paskaityti ankstesniajame „Eurodienos“ straipsnyje. Primename, kad pernai Azerbaidžane Rusijai atstovavusios močiutės iš Buranovo kaimo užėmė antrąją vietą.

Dina Garipova – „What If“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

10 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Austėja
Austėja
prieš 9 metus

Iš tikrųjų tik dabar paklausiau tą dainą, kur siūlė Miau. Nu tikrai nuplagijuota! Rusų protu nesuvoksi…

Austėja
Austėja
prieš 9 metus

Tai tikrai plagiatas, manau. Bet nuplagijuota ne nuo tos dainos, kur rašė Miau. Nuplagijuota nuo 2010 Švedijos This is my life, Šios dainos 2.11 sekundė, o ten 1.42 sek. Taip nesąžininga! Plagiatas 5 vietoje, o originali (ir dar labai jausminga, labai graži) visiškai neįvertinta, net į finalą nepateko.

Miau
Miau
prieš 10 metus

Ar jums neatrodo ši daina kažkiek plagijuota? Pasiklausykit „What If” priedainio, ir šios dainos: https://www.youtube.com/watch?v=MnPOH1oFo1c 🙂

aa
aa
prieš 11 metus

turint omeny , kad siemet tai yra bene vienintele balade, uzims auksta vieta:)

a
a
prieš 11 metus

Būtent, lietuvoj tokia daina net iki finalo nedaeitu, ir pacioj eurovizijoj niekas nebalsuotu, o vat cia jau rusija, pamatysit, auksta vieta paims..:)

ale
ale
prieš 11 metus

grazi daina 🙂 jausminga tokia

!
!
prieš 11 metus

Ir tegul nesako, kad geriau uz Evelina, nes tikrai taip nera..

Jadze
Jadze
prieš 11 metus

Butu nuo lietuvos tokia daina sakytu nu puse velnio(panasi I Sasenko biski ji man ir balsu ir isvaizda)Kadangi uz Rusija visi kliks kad sedevras

Tomas
Tomas
prieš 11 metus

Gaila neisgirdau 😀

Senseless
Senseless
prieš 11 metus

Greitai išėmė sakyčiau 🙂