Eurovizija 2013 (dalyviai)

Bulgarijoje pristatyti trys nacionalinės atrankos kūriniai

Šiandien popiet nacionalinis Bulgarijos transliuotojas BNT „Eurovizijos“ gerbėjams pagaliau pristatė tris šalies atstovų – Elitsos Todorovos ir Stoyan Yankulovo – nacionaliniame finale atliksiamus kūrinius:

  • „Dzupai, Libe Boso“ (su Skiller & Jahmmi);
  • „Kismet“;
  • „Samo Shampioni“.

Nuo šiandien dvi savaites iš eilės šie kūriniai bus transliuojami per nacionalinę televiziją bei skirtingas radijo stotis. Kovo 3 d. nacionalinio finalo metu Elitsa ir Stoyan atliks šias dainas gyvai, o televizijos žiūrovai bei speciali žiuri išrinks vieną vienintelę, su kuria šis duetas ir pristatys savo šalį didžiosiojoje „Eurovizijoje“ Malmėje. Bulgarija pasirodys gegužės 16 d. vyksiančiame antrajame pusfinalyje.

Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov savo jėgas „Eurovizijoje“ jau yra išbandę 2007 metais, kai su kūriniu „Voda“ finale užėmė penktą vietą. Tai kol kas aukščiausias Bulgarijos pasiekimas per visą šalies dalyvavimo konkurse istoriją.

 „Dzupai, Libe Boso“:

„Kismet“:

„Samo Shampioni“:

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
gedas
gedas
prieš 11 metus

shampioni 😀

Skaistusia
Skaistusia
prieš 11 metus

visos išskyrus 3 dainos man yra panašios į 2007 metų dainą nors 3 daina kažkuo įdomesnė bet nieko gero, ir pačios dainos yra labai panašios į indiškas dainas, kur yra nelabai įdomios

Ramune
Ramune
prieš 11 metus

sutinku, 3 geriausia, bet vistiek toli iki jų 2007m. kūrinio „Voda”.

ViktorasViGo
ViktorasViGo
prieš 11 metus

3 Daina geriausia