Eurovizija 2013 (dalyviai)

San Marinas dar kartą į „Euroviziją“ siunčia Valentiną Monettą

Šiandien specialiai surengtos spaudos konferencijos metu San Marino televizija paskelbė, kas atstovaus jų šaliai šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse. SMTV, apsvarsčiusi gautas paraiškas, kiek netikėtai priėmė sprendimą į Malmę siųsti jau pernai Azerbaidžane dalyvavusią Valentiną Monettą. Mergina antrajame dainų konkurso pusfinalyje (gegužės 16 d.) atliks italų ir anglų kalbomis skambantį kūrinį „Crisalide“, kurio kompozitorius – daugybės „Eurovizinių“ kūrinių, tarp kurių ir pernykšė Valentinos daina „The Social Network Song (Oh Oh – Uh – Oh Oh)“, autorius Ralph Siegel. Žodžius šiųmetinei dainai parašė Mauro Balestri ir ji bus viešai pristatyta artimiausiu metu.

29-erių Valentina Monetta gali pasigirti nemažu patirties kraičiu – grupėse „Tiberio“, „Parafunky“ dainavo soulo, ritmenbliuzo ir net hiphopo stiliumi. Taip pat mergina bendradarbiavo su įvairiais vokalistais, išleido albumą ir porą singlų. 2012 metais atlikėja pirmą kartą pasirodė „Eurovizijos“ scenoje ir nors pusfinalyje užėmė tik 14-ą vietą, tai kol kas yra geriausias šalies pasiektas rezultatas per 3 dalyvavimo metus.

Atlikėjos pasirodymas 2012 metų „Eurovizijoje“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Mindaugas
Mindaugas
prieš 11 metus

Man si daina visa autoriu pazeidimo kruva. Kaip niekas nesusija jos priedainio su Egles Jurgaitytes atlikta daina vaiku eurovizijoje, paskiau melodija panasi i viena rusiska daina kurios taipgreit neatmenu, bet paieskojus argumentus deliociau viena po kito. Banas jei turetu buti.

nerkurijus
nerkurijus
prieš 11 metus

dabar dainuos Youtube Oh Oh – Uh – Oh Oh 😀

ciolkas
ciolkas
prieš 11 metus

u goto be kiding me ?:DDD

Hideo
Hideo
prieš 11 metus

tegul sau dainuoja:D mum Lietuviams bus geriau 😀

ramune
ramune
prieš 11 metus

man ji patiko, tik dainos tekstas gal kiek vaikiskas, bet melodija ir vaizdas scenoje zymiai malonesnis ir idomesnis nei graikes ar kiprietes tampymasis ir saves grabaliojimas.

Furija
Furija
prieš 11 metus

Vėl ji? Gerai, tik tebūnie dainuodama vėl nepainioja Facebooko… 😀

v,n.,bfmvd
v,n.,bfmvd
prieš 11 metus

Pirma mintis buvo, kad dainuos apie Twitter 😀