Eurovizija 2013 (dalyviai)

Armėnijai „Eurovizijoje“ atstovaus Gor Sujyan

Po metų pertraukos į konkursą grįžtančios Armėnijos nacionalinis transliuotojas, per pastarąją savaitę kelis kartus pakeitęs sprendimus dėl atstovo išrinkimo „Eurovizijai“, galų gale uždaru būdu vykti į Švediją išrinko 25-erių atlikėją Gor Sujyan.

Gor Sujyan yra vienas populiauriausių Armėnijos roko atlikėjų ir garsus šalies džiazo muzikanto ir gitaristo Mkrtich Sujyan sūnus. Vaikinas 2010 metais nacionaliniuose Armėnijos muzikos apdovanojimuose pelnė „Geriausio atlikėjo“ titulą. Gor taip pat yra grupės „Dorians“ narys, kuri 2008 metais atrankoje į „Euroviziją“ užėmė trečiąją vietą, o kaip solistas atlikėjas buvo Evos Rivos pritariantysis vokalistas 2010 metų dainų konkurse.

Kūrinys, kurį vaikinas atliks Malmėje, bus išrinktas kovo 2 dieną nacionalinio finalo metu. Šiuo metu nacionalinis transliuotojas laukia kompozitorių kūrinių, iš kurių keli nuskambės atrankoje. Galutinį sprendimą kovo 2 dieną pareikš komisija ir žiūrovai.

Primename, kad dėl saugumo Armėnija nedalyvavo 2012 metų „Eurovizijoje“, o paskutinė šalies atstovė Emmy Vokietijoje vykusiame konkurse į finalą nepateko.

Keli Gor atliekami kūriniai:

„Saro aria“:

Grupės „Dorian“ kūrinys „Fly“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus