Eurovizija 2013 (dalyviai)

Dešimtoji Baltarusijos atstovė „Eurovizijoje“ — Aliona Lanskaja

Šįvakar Baltarusijoje surengtas pirmasis 2013 metų „Eurovizijos“ nacionalinių atrankų sezono finalas.  Dešimt dalyvių susigrūmė dėl teisės tapti dešimtuoju šalies atstovu dainų konkurse. Svečių teisėmis pasirodė ankstesnieji Baltarusijos atstovai: 2004 metais Stambule dainavę Aleksandra ir Konstantin bei 2007 metais Helsinkyje 6-tąją vietą iškovojęs Dima Koldun, taip pat daugkartinė nacionalinų finalų dalyvė Gunesh.

Beveik dvi valandas trukusio renginio pabaigoje paaiškėjo, jog, tapusi tiek komisijos, tiek žiūrovų favorite, bilietą į Malmę iškovojo Aliona Lanskaja su kūriniu „Rhythm of Love“.  Atlikėja nacionalinę Baltarusijos atranką laimi jau antrus metus iš eilės, tačiau pernai, apkaltinta balsų pirkimu, mergina buvo diskvalifikuota ir į Azerbaidžaną vyko grupė „Litesound“.

27-erių metų Aliona Lanskaja — daugybės muzikinių konkursų Baltarusijoje ir kitose šalyse prizininkė. 2011 metais mergina laimėjo pagrindinį  festivalio „Slavianski Bazaar“ prizą jaunųjų pop muzikos atlikėjų grupėje.

Primename, kad Baltarusija per 9 dalyvavimo metus vos du kartus pateko į finalą, tuo tarpu net 7 sykius pusfinalio barjero šalies atstovams peržengti nepavyko.

Baltarusija pasirodys viename iš dviejų „Eurovizijos“ pusfinalių, vyksiančių gegužės 14-16 dienomis.

Aliona Lanskaja — „Rhythm of Love“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
liepa
liepa
prieš 10 metus

ne labai patiko

asss
asss
prieš 11 metus

berniukai nesveikai soka:)

Žymantas
Žymantas
prieš 11 metus

Žmonės, ką jūs matote tokiose pigiose electro-popso dainose?! Sceninis įvaizdis gan įdomus bet apie pačią dainą ir anglų tarimą patylėsiu …

Danikas
Danikas
prieš 11 metus

Visai neblogai. Manau pateks i finala, bet finale neuzims aukstos vietos.

k
k
prieš 11 metus

ritmas geras, bet balsas ir akcentas baisus muš balus.. 🙂

ryfm av lav ;D
ryfm av lav ;D
prieš 11 metus

Laimes!

Justas
Justas
prieš 11 metus

Kažkokia.. nežinau.. Sunkiai finalas šviečiasi

kazkas
kazkas
prieš 11 metus

nuobodi <";/