Vaikų Eurovizija

Amsterdame įvyko pirmosios „Vaikų Eurovizijos“ dalyvių asmeninės repeticijos (1 dalis)

Šiandien Amsterdame prasidėjo jau šeštadienį vyksiančio „Vaikų Eurovizijos“ konkurso dalyvių asmeninės repeticijos. Dvylika dėl pergalės kovosiančių dalyvių pirmą kartą išbandė „HMH“ arenos sceną.


Elke Roels (EBU) nuotr.

Baltarusijos atstovas Egor Zheshko buvo pirmasis, šiandien pasirodęs scenoje. Kūrinį „A More-more“ pristatysiančio dvylikamečio pasirodymą pagyvina keturi šokėjai, tačiau pats atlikėjas gan statiškas. Scenoje dominuoja tamsiai mėlyna spalva, kartais pasikeičianti į žalsvą.


Antroji šeštadienį savo kūrinį pristatysianti Švedijos atstovė  Lova Sonnerbo papirkti žiūrovus bandys lyrišku kūriniu. Violetine spalva apšviestoje scenoje mergina pasirodo su šiek tiek judančiomis dviejomis pritariančiosiomis vokalistėmis. Nors atlikėjos vokalas skamba pakankamai gerai, tačiau pasirodymas gali pasirodyti kiek nuobodus.


Debiutuojančio Azerbaidžano atstovų pasirodymas labai skiriasi nuo prieš tai buvusio. Čia lyriką keičia greito tempo daina, kurią atlieka du pagrindiniai ir trys pritariantieji vokalistai. Už jų ant pakylos dar vienas, didžėjaus vaidmenį atliekantis, vaikinas. Atlikėjų vokalai skamba pakankamai gerai ir galima teigti, jog tai yra stiprūs pretendentai iškovoti „Vaikų Eurovizijos“ trofėjų.


Dar vieną greito tempo kūrinį pristato Fabian iš Belgijos. Vaikino pasirodymas atitinka kūrinio pavadinimą „Abracadabra“, kadangi scenoje yra rodomi įvairūs magijos triukai. Visgi pagrindinis atlikėjas į juos neįtraukiamas. Su vaikinu scenoje dvi šokėjos ir būgnininkas, Fabian vokalas skamba gerai.


Penktoji šiandien sceną išbandė viena didžiausių favoričių – Rusijos atstovė Lerika. Kūrinį „Sensacija“ pristatanti mergina mėlyna ir balta spalvomis apšviestoje scenoje pasirodė su keturiomis šokėjomis. Kai kuriais judesiais prie jų prisijungė ir pati Lerika. Merginos vokalas skambėjo puikiai, tad Rusijai iškovoti pergalę atrodo labai realu.


Elke Roels (EBU) nuotr.

Šeštieji pasirodė dar vienos debiutuojančios šalies – Izraelio – atstovai. Penkių merginų ir vieno, fortepijonu grojančio vaikino pasirodymas paliko labai gerą įspūdį. Scenoje spalvos dažnai kinta, daugiausia dominuoja žalia ir raudona. Atlikėjai stengiasi judėti sinchroniškai. Su vokaline partija grupė taip pat susitvarko puikiai, tad galima teigti, jog Izraelio šansų tikrai nereikėtų nuvertinti.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus