Eurovizija 2013 (atrankos)

Antrajame Lietuvos nacionalinės atrankos etape – žiūrovų palaikymas grupei „Timohi“

Šeštadienio vakarą Lietuvos televizijos eteryje vyko antrasis „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos turas. Jame, kaip ir prieš savaitę, pasirodė aštuoni atlikėjai, o jų pasirodymus komentavo muzikologas Darius Užkuraitis, etnomuzikologė bei laidų vedėja Zita Kelmickaitė, „Lietuvos ryto“ muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys ir Lietuvos atstovas 2012 metų „Eurovizijoje“ – Donatas Montvydas.

Šį vakarą žiūrovai dalyvius įvertino taip:

  1. „Timohi“ – „Time for life“: 12 taškų (966 balsai);
  2. Ieva Zasimauskaitė ir Gabrielius Vagelis – „ I fall in love“: 10 taškų (638 balsai);
  3. Beissoul & Gabrielė Griciūtė – „Beautiful life“: 8 taškai (624 balsai);
  4. Mundis ir Elvina – „Aš ilgiuosi tavęs“: 7 taškai (549 balsai);
  5. „Alive Way“ – „Revolution“: 6 taškai (314 balsų);
  6. Giedrė Smolskaitė – „Stay awake tonight“: 5 taškai (300 balsų);
  7. Nėrius Pečiūra – „Kas gali pakeisti gyvenimą“: 4 taškai (121 balsas);
  8. Feliksas Merlin – „Silent scream“: 3 taškai (29 balsai).

Kas keliaus į nacionalinės atrankos pusfinalius, sužinosime tik kitoje laidoje, kuomet bus paskelbti komisijos balsai. Pastarąją, be išvardinto ketverto, taip pat sudaro ir 16 slaptų narių. Ateinantį šeštadienį 21.00 val. scenoje pasirodys dar 8–9 kandidatai, pretenduojantys atstovauti Lietuvai Švedijoje vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

14 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Jolanta
Jolanta
prieš 11 metus
Simona
Simona
prieš 11 metus

Feliksas Merlin. Vienareikšmiškai. Nereali daina!

Ramune
Ramune
prieš 11 metus

Pirmą kartą džiaugiuosi, kad komisija balsuoja vėliau, nei mes. Nors tą cirką in russian style išfugins iš atrankos.

me
me
prieš 11 metus

Na, aš nesuprantu, ar lietuviai durni ar kas? Pirmam koncerte už klounadišką dainą daugiausiai prabalsavo, dabar vėl tas pats. Tie timohiai klounai paskutiniai. EIna jie geriau ir toliau architektūra užsiimt, ne scenon lipa…

k
k
prieš 11 metus

IŠ šio pusfinalio normaliausiai pasirodė Giedrė Smolskaitė. Tikrai nustebino vokalas. Visi kiti tokie pusė velnio, bet kad kas nors būtų vertas važiuot į Euroviziją jau, tai tokio nėra. Nei pirmam nei antram psufinaly tokio net nemačiau. Nesuprantu kuo sužavėjo visus Gabrielius Vagelis, nes jame aš nematau nieko. Tiesiog žmogus atėjo, neblogai sudainavo ir tiek. Nesklinda iš jo energija, charizma kaip turėtų sklisti iš žmogaus atstovaujančio mūsų šalį. Be to, patirties jam baisiai trūksta… Labai viliuosi, kad Aistė sutiks dalyvauti atrankoje ir pagaliau bus išrinkta, nes daugiau iš tų ką žinau dalyvausiant atrankoj nematau nė vieno potencialaus kandidato. Ai, dar šiek tiek užkabino Ievos ir Gabrieliaus duetas (dėl Ievos) nes ji turi charizmos, bet daina tai tokia greitai prarandanti vertę. 🙂

Greta
Greta
prieš 11 metus

na, jei norit kad eurovizijoje Lietuva uzimtu paskutine vieta ta ir balsuokit uz timohi. akivaizdziai dauguma nesupranta kas yra eurovizija ir kokios dainos ten laimi.
na o mano favorite buvo Giedre, jos daina – puiki.

dvdss
dvdss
prieš 11 metus

Nieko gero antrame pusfinalyje nemačiau, palyginus su pirmu tai buvo žemas lygis, nes nebuvo nei vienos dainos, kuri mano nuomone galėtų atstovauti Lietuvai, o pirmajame pusfinalyje buvo viena ir tai yra Gabrielio Vagelio Sacrifice, tikiuosi pamatyti kituose pusfinaliuose dainų kurios galėtų su ja konkuruoti, nes jei ne tai siunčiam Gabrielių į Eurovizija, man jo daina tikrai labai gera atrodo ir mano TOP užžima pirmą vietą šiuo metu.

Rokas
Rokas
prieš 11 metus

Iš šito pusfnalio galėčiau išskirti Ievą su Gabrielium,Beissoul su Gabriele ir galbūt Giedre

Sutinku
Sutinku
prieš 11 metus

Sutinku hitas kol kas yra vienas t.y. Vagelio soline daine. Manau, kad eurovizijoje turetu geriausiu sansu pasirodyti, nes matos daina padaryta nuo pradzios iki galo, tik ant vokalo reiketu Vageliui padirbeti siek tiek, ir sceninio sprendimo paieskoti.

d'Ark.
d'Ark.
prieš 11 metus

Ieva ir Gabrielius, mano nuomone, geriausiai pasirodė. 🙂
Dar į pusfinalį tikrai verti patekti Giedrė ir Beissoul su Gabriele. Tik kad Beissoul atrodė tragiškai. Apsirengtų normaliai, šiuolaikiškai, kaip žmogus, dar back vokalisčių aprangą suderinus išeitų tikrai geras pasirodymas. 🙂

Tadas
Tadas
prieš 11 metus

Beissoul vokalas tai cia kazkas tokio varo kaip juodaodis ir stailas toks pats ,kam ta panele ten su juo dainuoja nezinauslpnai labai…gabalas geras,bet idealiausias variantas butu vagelio soline daina ir beissoul balsas tada tikrai turetume sansu laimeti!

phoenix
phoenix
prieš 11 metus

tikiuosi dar kažką geresnio išvysim ateity..nes kol kas nekažką….

Laura
Laura
prieš 11 metus

matau tik viena gera, eurovizijai tinkanti pasirodyma is visu sio pusfinalio dalyviu – Beissoul ir Gabriele Griciute.:)

Deividas
Deividas
prieš 11 metus

Mano TOP3:
1) Ieva Zasimauskaitė ir Gabrielius Vagelis — „ I fall in love“
2) Giedrė Smolskaitė — „Stay awake tonight“
3) Beissoul & Gabrielė Griciūtė — „Beautiful life“