Eurovizija 2013 (dalyviai)

Pirmoji 2013 metų „Eurovizijos“ dalyvė – Nyderlandų garbę ginsianti Anouk

Nyderlandų nacionalinis transliuotojas po įvairių svarstymų galų gale nusprendė atsisakyti anksčiau planuotos nacionalinės atrankos ir į kitų metų „Eurovizijos“ dainų konkursą siunčia patyrusią ir žymią šalies atlikėją Anouk. Jau kelis mėnesius sklindo kalbos apie galimą merginos dalyvavimą, ir pati Anouk nevengė pareiškimų, kad mielai gintų Nyderlandų garbę populiariusiame Europos dainų konkurse.

Pirmosios paskelbtos 2013 metų „Eurovizijos“ dalyvės kūrinys bus išleistas vasario pabaigoje.

37-nerių metų Anouk Teewue savo profesionalią karjerą pradėjo prieš 15 metų — 1997 metais pasirodė jos pirmasis didelio populiarumo sulaukęs singlas „Nobody’s Wife“. Tais pačiais metais mergina išleido ir savo debiutinį albumą. Nuo 1998 metų Anouk pelnė daugybė įvairiausių muzikos apdovanojimų gimtojoje šalyje ir kaimyninėje Belgijoje. Iki šios dienos iš viso yra pasirodę aštuoni atlikėjos albumai, iš kurių tik du nėra tapę platininiais.

Anouk dažniausiai atlieka alternatyvojo roko, bliuzroko, poproko stilių muziką.

Primename, kad Nyderlandams šiemet Baku atstovavo Joan Franka, kuriai, kaip ir visiems kitiems šalies atstovams nuo 2005 metų, į finalą patekti nepavyko. Ar Anouk pavyks nutraukti šį nesėkmių maratoną, paaiškės gegužės mėnesį, kuomet Malmo mieste vyks 58-tasis „Eurovizijos“ dainų konkursas.

Keletas atlikėjos kūrinių:

„Three days in a row“:

„Woman“:

„What have you done“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Deividas
Deividas
prieš 11 metus

jeigu tures nebloga daina, tai i finala pateks be problemu 🙂

joker13
joker13
prieš 11 metus

Geris:) tikiuosi finale uzims padoria vieta..

Aš
prieš 11 metus

Kažkas geroooo! 😀