Eurovizija 2012 (renginys)

Asmenines repeticijas užbaigia Roman Lob iš Vokietijos

Elke Roels (EBU) nuotr.

Praeitą sekmadienį Baku prasidėjusį individualių repeticijų maratoną užbaigė vokietis Roman Lob. Pirmadienį į „Crystal Hall“ sceną dar kartelį lips pirmojo pusfinalio dalyviai, tik šį kartą jau generalinėms repeticijoms.

Vokietijos garbę ginantis Roman Lob dar gali nesijaudinti, po šiandien įvykusios antrosios repeticijos jis turės beveik savaitę poilsio. Kaip ir  kitų „didžiojo penketo“ šalių atstovų, jo daina „Standing still“ žiūrovų ir komisijos balsavimui bus pateikta tik finalo metu.

Vokietijos pasirodymo metu scena skendi tamsoje, apšviečiama mažyčių šviesos lempučių iš viršaus, ekranuose kartais pasirodo žybsinčios švieselės, kurios primena dideles žvaigždes. Nors daina „Standing still“ yra gan rami, šou įspūdis yra bandomas sukurti su gitaristų, būgnininko ir pianisto pagalba.

Roman Lob vokalas neskamba taip puikiai, kokį jį girdėjome nacionalinio finalo metu, bet tikrai negalima pasakyti, jog dainininkas „šauna pro šalį“. Ar pavyks Vokietijai paprastumu ir nuoširdumu užkariauti Europos žiūrovų širdis? Visi atsakymai bus pateikti gegužės 26 dieną, „Eurovizijos“ dainų konkurso finale.

Vaizdo įrašas: escxtra

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Migle
Migle
prieš 11 metus

Juokaujat? Skamba labai gerai. Irasas lieka irasu, o gyvas dainavimas sioje situacijoje jam nenusileidzia

Lora
Lora
prieš 11 metus

Tobula

Saulė
Saulė
prieš 11 metus

nesuprantu kas čia negerai su jo balsu. Man tai viskas labai gražiai skamba 🙂

Smiley
Smiley
prieš 11 metus

Visiskai sutinku 😉

As
As
prieš 11 metus

jis nuostabus!!! galetu buti nugaletojas!! <3