Eurovizija 2012 (renginys)

Scenoje skambėjo Belgijos „Would You?“

Andres Putting (EBU) nuotr.

Aštuntu numeriu pirmajame pusfinalyje pasirodysianti Belgijos atstovė Iris į sceną žengė kartu su trimis pritariamosiomis vokalistėmis, kurios prie kūrinio skambesio prisidėjo tik minimaliai, palikdami jį solistės rankose. Dainos metu ekranuose dominuoja mėlynos, violetinės bei rožinės spalvos spektras, vaizduojamas burbulų sklidinas pasakų miškas.

Gan statiškas pasirodymas kupinas susikaustymo, kuris pasireiškia tiek neužtikrintuose Iris judesiuose, tiek ne iki galo atskleistame vokale. Nepaisant to, numeris nestokoja žavesio, ir jei Belgijos komandai pavyks jį perteikti žiūrovams, šalis vis dar gali kovoti dėl bilieto į „Eurovizijos“ finalą.

Video: escXtra.com

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Furija
Furija
prieš 11 metus

Man patiko, geriausia ir mieliausia repeticija iš visų. 🙂

O jos kelnės man atrodo kaip pižaminės 😀

d'Ark.
d'Ark.
prieš 11 metus

Po pirmo priedainio prasideda „stiprioji” dainos dalis, toje vietoje norėtųsi, kad Iris kažkaip tai labiau parodytų, pradėtų drąsiau judėti, ryškiau naudotųsi laisva ranka, ar kaip čia pasakyti… 😀
Taipogi, būtų, mano nuomone, žymiai geriau, jei back vokalistės dainuotų kartu su Iris priedainyje trim balsais, būtų daugiau harmonijos, kas tokias dainas labai sustiprina, pagražina 🙂

Virginija
Virginija
prieš 11 metus

Jos balsas labai prastai pradžioje skamba, nors kūrinio pabaigoje negirdėti jokių ‘virpuliukų’. Tikiuosi susitvarkys su tuo iki pusfinalio, nes daina kažkuo pakerinti:)

Miroslav
„Eurodienos“ administratorius bei ilgalaikis redaktorius. 2007 metais įkūrė „Eurodienos“ pirmtakę „Eurosavaitę“.